Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Kinez-Zhongyu 125 (četiri takta)_problem

<< < (3/3)

sxnin:

--- Citat: Jankkec - 24 Travanj, 2010, 11:46:45 ---He neznam onda vise kaj bi moglo biti. Mozda je nekaj sa strujom a mozda i ventili zezaju.

Ima frend isti takav simptom na 70cc minezu, idemo danas stelat ventile pa cemo vidjet.

--- Kraj citata ---
Aha, a što set očno njemu događa, aj javi šta se prominilo ako išta  je, nakon štelanja ventila!?

Jankkec:
Ma ustvari nije slican problem, frendu na punom gasu radi super i super ide sam mu na lergasu nece radit i tesko pali.
To je vjerojatno do pilot dizne jer je kit gore, a dizna je serijska, ili je nekaj zastopano.

Stvarno neznam kaj ti vise moze biti probaj sve jos jednom prekontrolirati na frgichu da nekaj nije zastopano ili da neka od membrana nije otisla. ali ak kazes da frgich na drugom motoru radi onda nije do njega vjerojatno.

Prekontroliraj dali ti je bregasta u fazi i dali negdje zrak vuce na prirubnici ili tak negdje. Neznam koji CDI imas mozda je do njega ili do pickup-a koji iskru regulira. Moguce je i da magnet nije originalni pa m.u je ona izbocina za pickup prekratka.

Neznam vise ni sam kaj moze biti. probaj usporedit sve sa motorom koji radi, mozda je neko nekaj menjal pa nije dobro stavio

sxnin:

--- Citat: Jankkec - 24 Travanj, 2010, 18:16:28 ---Ma ustvari nije slican problem, frendu na punom gasu radi super i super ide sam mu na lergasu nece radit i tesko pali.
To je vjerojatno do pilot dizne jer je kit gore, a dizna je serijska, ili je nekaj zastopano.

Stvarno neznam kaj ti vise moze biti probaj sve jos jednom prekontrolirati na frgichu da nekaj nije zastopano ili da neka od membrana nije otisla. ali ak kazes da frgich na drugom motoru radi onda nije do njega vjerojatno.

Prekontroliraj dali ti je bregasta u fazi i dali negdje zrak vuce na prirubnici ili tak negdje. Neznam koji CDI imas mozda je do njega ili do pickup-a koji iskru regulira. Moguce je i da magnet nije originalni pa m.u je ona izbocina za pickup prekratka.

Neznam vise ni sam kaj moze biti. probaj usporedit sve sa motorom koji radi, mozda je neko nekaj menjal pa nije dobro stavio

--- Kraj citata ---

Pa da, nema mi druge nego uspoređivati sve po malo s ovim koji radi!! ali imam jednu nepoznanicu iz tvog teksta "pickup", što bi bilo to,di se nalazi itd...malo o tome!??

Hvala

Jankkec:
pickup ti je sonda koja daje signall za svjecicu paliti, alternativa za platine.

magaszag:
Pogledaj koja je dizna veličine da netko nije se igro s zračnim filterom.....

Moguće je da imaš ulaz dodatnog zraka poslije fergića ili da usisna grana nije dobro zašarafljena.......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju