Tehnički kutak > Tehnička pitanja
vx200 se pregrijava??
Mislav46:
--- Citat: kristijanSR70 - 20 Travanj, 2010, 22:53:47 ---kad ugrijes, davaj gas i gledaj dali ti kroz malo crijevo vraca vodu nazad u posudicu,...
gore dije glava imas onaj razdjelinik sa crijevima, tamo ozracujes
--- Kraj citata ---
ajd idem vidjeti dali vraca vodu...
--- Citat: metrakit - 20 Travanj, 2010, 22:57:55 ---ako ti je ovo crijevo koje ide sa posude na glavu vruce a ovo drugo je hladno nakon duze voznje a pogotovo ako ti pali ventilator onda ti ne otvara termostat...a ako su obadva iste temperature nakon duze voznje i relativno su mekana i ako je voda u posudi topla da mozes stavit prst unutra a da se ne opeces onda je sat neispravan...
--- Kraj citata ---
ovo crijevo zaokruzeno je hladno a iznad njega je vrelo, posuda je mlaka i sat valja :toothy3:
kristijanSR70:
ako je jedno vruće a drugo ne, logično bi bilo da je ošla pumpa vode
kristijanSR70:
ako vraca u posudu vodu to bi znacilo da pumpa tera vodu
metrakit:
--- Citat: kristijanSR70 - 20 Travanj, 2010, 23:02:18 ---ako vraca u posudu vodu to bi znacilo da pumpa tera vodu
--- Kraj citata ---
to sam bas ja htio napisat.... ;D
Mislav46:
eh.. cudan je taj vx, rastavio sam ga cijelog i sada su se sva crijeva zagrijala, cak i voda u posudi, no ventilator mu se ne ukljucuje. Zanima me dali ima neke razlike u rashladnom sistemu između vx-a i vxr-a. Meni se temperatura i dalje dize preko crvenog, a ventilator se ne ukljucuje. Ventilator je ispravan, spojio sam ga na akomulator
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju