Tehnički kutak > Tehnička pitanja
vx200 se pregrijava??
Mislav46:
nedavno sam stavio klip i cilindar od vxr-a, motor normalno radi ali se temperatura nenormalno penje....ovo crijevo sto sam zaokruzio nije vruce kao ni posudica za rashladnu tekucinu....zanima me di se sistem moze ozraciti i do cega jos moze biti??
nasao sam u staroj temi, zanima me samo dali se moze jos negdje odzraciti osim na ovom crijevu...hvala
psycho:
otvoris cep od posudice za antifriz ili vodu :toothy9: i cekas da otvori termostat da pocnu ici onako ko mjehurici vjerojatno cs jos malo morat nadodat moz i ne i to ti je to a to sta ti se dize temparatura meni se desilo da je bilo do sata
Mislav46:
--- Citat: psycho - 20 Travanj, 2010, 21:09:56 ---otvoris cep od posudice za antifriz ili vodu :toothy9: i cekas da otvori termostat da pocnu ici onako ko mjehurici vjerojatno cs jos malo morat nadodat moz i ne i to ti je to a to sta ti se dize temparatura meni se desilo da je bilo do sata
--- Kraj citata ---
sta bi trebao otvoriti posudicu i upalit motor da se zagrije, navodno prokuha voda ali meni voda ne kuha u tom je problem, poslje voznje ja stavim prst u posudicu.... :angry7:
ispustio sam sada i na ovom iznad crijevu malo vode i otisao se provozati, temperatura raste ko mutava, kada sam stao i otvorio cep, posudica je bila pod pritiskom, voda je u njoj bila mlaka... ???
kristijanSR70:
kad ugrijes, davaj gas i gledaj dali ti kroz malo crijevo vraca vodu nazad u posudicu,...
gore dije glava imas onaj razdjelinik sa crijevima, tamo ozracujes
metrakit:
ako ti je ovo crijevo koje ide sa posude na glavu vruce a ovo drugo je hladno nakon duze voznje a pogotovo ako ti pali ventilator onda ti ne otvara termostat...a ako su obadva iste temperature nakon duze voznje i relativno su mekana i ako je voda u posudi topla da mozes stavit prst unutra a da se ne opeces onda je sat neispravan...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju