Tehnički kutak > Tehnička pitanja

vx200 se pregrijava??

<< < (3/5) > >>

igor.sb:
prico sam s lakijem neki dan, nest nestima u tekstu vec od 1. posta  :toothy3:

speed:
moguce da ti je vodena puma pri kraju,tako je meni bilo,raspao se ventilator,a vodu baca u posudicu i ako je hladan,a tebi nesto nije dobro odzraceni ili je otisao termoprekidac od ventilatora,ne smije ti dodji do crvenog temperatura,logicki je da dodje jer je senzor na glavi,a termoprekidac na hladnjaku,sta ti govori da nemas cirkuliranje vode,skini poklopac vodene i provjeri pumpu

oki1983:
isti problem imam na derbiju gp1 250,mislim da nisi dobro ozracio sistem,meni je mlak kiler,mlaka crijeva,a vodena vrela,tu na forumu mi je netko rekao da na glavi ima neki saraf koji odvidas i cekas da zrak izade van.
ja mislim da meni nije otisla vodena,zato sto motor ima 1100km.

speed:

--- Citat: oki1983 - 21 Travanj, 2010, 08:31:52 ---isti problem imam na derbiju gp1 250,mislim da nisi dobro ozracio sistem,meni je mlak kiler,mlaka crijeva,a vodena vrela,tu na forumu mi je netko rekao da na glavi ima neki saraf koji odvidas i cekas da zrak izade van.
ja mislim da meni nije otisla vodena,zato sto motor ima 1100km.

--- Kraj citata ---
nemas saraf nego imas crijeva tanka,skines crijevo i ide ti zrak,kad krene voda stavis crijevo nazad,znale su pumpe i ranije otici od 1000 km

Mislav46:

--- Citat: speed - 21 Travanj, 2010, 10:11:19 ---nemas saraf nego imas crijeva tanka,skines crijevo i ide ti zrak,kad krene voda stavis crijevo nazad,znale su pumpe i ranije otici od 1000 km

--- Kraj citata ---
ajd jel moze slika tog crijeva jer neznam vise ni sam na kojem da odzracim....meni su kazaljke mal sjebane, kad dam kontakt stoje na 1-2 crtici koda je nula ali svejedno nikad mi se nije ovoliko zagrijavao, probat cu staviti novi sat od vxr-a pa cu vidjet koliko se tocno grije.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju