Tehnički kutak > Tuning skutera
par pitanja za gileru runner kit
metrakit:
--- Citat: ivanm - 20 Travanj, 2010, 14:13:39 ---Smiri ton jer si spreman na bann. Siris dezinformacije unatoc reakciji 2 moderatora. Resetka nije glavni dio lezaja, ona samo drzi distancu kuglicama koje su uz kosuljice najoptereceniji dijelovi.
--- Kraj citata ---
ja sam skroz smiren a ti bi mogo smirit ton a i kai mislis ak si tu neki moderator da si popio svu pamet svijeta
btw kai ti je to bann.... ???
metrakit:
--- Citat: J.U.R.C.A - 20 Travanj, 2010, 14:22:41 ---uglavnom ja cu i dalje kad god je to moguce kod 2t gdje "fali" podmazivanja ugradivati lezajeve sa poliamidnim kavezom a ti ugraduj sebi sto god hoces
--- Kraj citata ---
naravno.svako ima svoje.
btw...a di nabavljas polijamidne lezajeve za BB masine tipa sr150 ili sp180... ???
J.U.R.C.A:
--- Citat: metrakit - 20 Travanj, 2010, 14:30:52 ---naravno.svako ima svoje.
btw...a di nabavljas polijamidne lezajeve za BB masine tipa sr150 ili sp180... ???
--- Kraj citata ---
bas zato sam i napisao gdje god je moguce !!!
za big bore se trenutno i jedino proizvode NTN celicni kavez
bilo je za kupiti i poliamidnih s nekog race shopa ali to je islo jedino i iskljucivo po narudzbama (nisam siguran ali mislim da su tokarili neki veci lezaj da pase u blokove)
ivanm:
Btw bann je iskljucenje s foruma a dobijes ga kad se btw i pravdas sa moderatorima. Najprije prouci faq (ako znas sto je to) i kad upijes sve sto tamo pise vidjet ces da se vecina slaze sa mojim i jurcinim izjavama, tako da ove prepirke nemaju smisla.
doritos:
moje misljenje je da uopce netreba na slabom i obicnom base kitu dellorto 19....ja sam imao gore na malossi sportu dellorto sa gilere runner frgu sa el. cokom i funckioniralo je sve 5, zna i ap top s fouma koji mi je pomagao sloziti to sve i ustelati...bilo je gore malossi sport, gianelli sp6, dell17.5 i vario....skut je zbilja super isao, s dvojicom na zadnji na semaforu samo tako a area je teska oko 105kg i jos nas dvoje...a trosilo mi je oko 4litara provjereno!
na base kitu se isplati dell17.5 bez beda...dell19 je vise za nes jace oko 10-12ks...
moje misljenje i tako cu uvjek raditi :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju