Tehnički kutak > Tuning skutera
par pitanja za gileru runner kit
ivanm:
Ima sto teorija ali 19 karb je tuning karb ima okrugli venturi i bolje hladi termogrupu od 17.5. Radi i on ali je 19 bolji. Nema tu dvojbe. Za midrace i veci, 21mm, itd.
zokizo:
uz sve ostalo sta sam naveo mislim da cu ovaj tp trophy i karb 19 posto vecina kaze da je to bolje nego 17,5
cijena nakraju 380 eura sta mi recimo odgovara nije tolko strasno :)
kakva je razlika izmedju dellorto oznaka PHBG, i ostalih PH?? dali moram i na to pazit??
metrakit:
--- Citat: ivanm - 20 Travanj, 2010, 15:05:26 ---Btw bann je iskljucenje s foruma a dobijes ga kad se btw i pravdas sa moderatorima. Najprije prouci faq (ako znas sto je to) i kad upijes sve sto tamo pise vidjet ces da se vecina slaze sa mojim i jurcinim izjavama, tako da ove prepirke nemaju smisla.
--- Kraj citata ---
kolko sam skuzio svi moderatori sve znaju i sta oni kazu to je znaci najbolje ???
btw...ak su ti inace izjave tolko kvalitetne kolko dobro ti ide nrg onda stvarno nemamo o cem raspravljat.... :laughing7:
--- Citat: ivanm - 20 Travanj, 2010, 15:23:58 ---Ima sto teorija ali 19 karb je tuning karb ima okrugli venturi i bolje hladi termogrupu od 17.5. Radi i on ali je 19 bolji. Nema tu dvojbe. Za midrace i veci, 21mm, itd.
--- Kraj citata ---
aha skuzio sam....znaci po tebi za base ide 19 za midrace 21 a za race jedno 24-28....a kak onda race radi sa 19 i ubija...aj mi to objasni malo ???
ivanm:
gle imaš samo 12 postova a dosta proputkuješ bezveze.. prouči malo forum pa razmišljaj a ovaj topic napusti jer ćeš dobit bann za spam, ok?
metrakit:
--- Citat: ivanm - 20 Travanj, 2010, 17:45:17 ---gle imaš samo 12 postova a dosta proputkuješ bezveze.. prouči malo forum pa razmišljaj a ovaj topic napusti jer ćeš dobit bann za spam, ok?
--- Kraj citata ---
oprosti ivane al to sto ja imam 12 postova kaj to po tebi znaci da nemam pojma o mehanici i slaganju skutera....ovak kak pricas meni izgleda da se po tebi tjuniranje skutera uci nabijanjem postova tu na forumu umjesto serafljenja po skuterima u garazi....kai ne... ???
a to sta ja sve pitam nije spam nego ima veze sa ovom temom a meni se cini da ti neznas odgovorit na moje pitanje pa se izvlacis na spam... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju