Tehnički kutak > Styling skutera

Moj SYM

<< < (5/13) > >>

bujo2:

--- Citat: KicHo7 - 21 Kolovoz, 2007, 13:36:24 ---
--- Citat: SF2osk - 20 Kolovoz, 2007, 23:39:37 ---skini nosac tablice i zatvori tu rupetinu s nekim limom ili plastikom,,,,samo dobro to zakrpaj pa ces dobit na izgledu

--- Kraj citata ---

i sad ce ti rec da si bahat i bezobrazan...isto sam mu i ja reko pa me j#bo odma  :nono:

--- Kraj citata ---

Meni se neda svađat s tobom al ti se ocito oces svađat s menom, vec sam rekal da sam preburno reagiral i da se necemo svađat a ti opet zajebavas, nemam ja kaj SF2osk prigovarat jer mi je lijepo dal savjet :icon_thumright:

pitaNS:
bezveze se svađate, kicho ti je dao savet bujo mada je to malo bahato sročio al ne verujem da je mislio ništa loše... :icon_thumright:

2mjeseca:

--- Citat: pitaNS - 21 Kolovoz, 2007, 14:00:42 ---bezveze se svađate, kicho ti je dao savet bujo mada je to malo bahato sročio al ne verujem da je mislio ništa loše... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
stavi si undertail puno bolje izgleda sa undertail

bujo2:

--- Citat: 2mjeseca - 21 Kolovoz, 2007, 15:30:59 ---
--- Citat: pitaNS - 21 Kolovoz, 2007, 14:00:42 ---bezveze se svađate, kicho ti je dao savet bujo mada je to malo bahato sročio al ne verujem da je mislio ništa loše... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
stavi si undertail puno bolje izgleda sa undertail

--- Kraj citata ---

I mislim stavljat undertail i jos ga malo sredit samo mi sad treba motor pa ce to sve pricekat zimu :)

speedburn2:

--- Citat: SF2osk - 20 Kolovoz, 2007, 23:39:37 ---skini nosac tablice i zatvori tu rupetinu s nekim limom ili plastikom,,,,samo dobro to zakrpaj pa ces dobit na izgledu

--- Kraj citata ---

i stavis si tablicu na dekl, mozda neka druga boja, stop svijetlo sa led diodama unutra, i neka rasvijeta ispod         

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju