Tehnički kutak > Styling skutera

Moj SYM

<< < (6/13) > >>

SlowRider:
Imas Malossi kit, za 670kn za SYM-a u Trgo-avto, i amortizer Malossi RS24 za 350kn.

bujo2:

--- Citat: speedburn2 - 21 Kolovoz, 2007, 18:31:01 ---
--- Citat: SF2osk - 20 Kolovoz, 2007, 23:39:37 ---skini nosac tablice i zatvori tu rupetinu s nekim limom ili plastikom,,,,samo dobro to zakrpaj pa ces dobit na izgledu

--- Kraj citata ---

i stavis si tablicu na dekl, mozda neka druga boja, stop svijetlo sa led diodama unutra, i neka rasvijeta ispod         

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

Ledice su vec ispod, a mislim neku boju koja ce se malo vise isticat npr. narancasta

bujo2:

--- Citat: SlowRider - 21 Kolovoz, 2007, 18:41:07 ---Imas Malossi kit, za 670kn za SYM-a u Trgo-avto, i amortizer Malossi RS24 za 350kn.

--- Kraj citata ---

Neznam bas da je to kit jer sam se raspitival za orginalni cilindar i klip, pa nisu imali orginal nego zamjenski malossi za tu cifru, sad za amontizer ne znam dal se s njim dobije na držanju??

SF2osk:
malossi amortizer ti je tvrdji nego standardni ..sto tvrdje to ugodniije(ovo je pederski) ja volim tvrdo :toothy12:

SlowRider:

--- Citat: SF2osk - 22 Kolovoz, 2007, 01:53:17 ---malossi amortizer ti je tvrdji nego standardni ..sto tvrdje to ugodniije(ovo je pederski) ja volim tvrdo :toothy12:

--- Kraj citata ---

Kad se vozis sa 2 osobe, onda se osjeti potreba za tvrdjim amortizerom jer te baca zadnji kraj. Isto tako ako uletis u zavoj vecom brzinom npr. 80km/h isto se osjeti svaka sitnica, jer tada mora sve biti kao 1 tijelo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju