Tehnički kutak > Styling skutera

Moj SYM

<< < (4/13) > >>

P.A.L.A.C:

--- Citat: bujo2 - 20 Kolovoz, 2007, 15:52:25 ---
--- Citat: KicHo7 - 20 Kolovoz, 2007, 13:51:36 ---o j#bo swe...ajd bar skini zadnji blatobran i napravi undertail da lici zadnji kraj na nes...

--- Kraj citata ---

Mogal si bar lijepo dat par savjeta a ne se tuda pravit pametan i psovat, vec sam primjetil za tebe da se puno preseravas, ajd se malo smiri!

--- Kraj citata ---

ne seri nindja, dobar je kicho decko...  :headbang: :headbang:

vekyyy:
Aj ljudi nemojte se svadat.. j#bo ga svada :sad1:

bujo2:

--- Citat: P.A.L.A.C - 20 Kolovoz, 2007, 17:25:49 ---
--- Citat: bujo2 - 20 Kolovoz, 2007, 15:52:25 ---
--- Citat: KicHo7 - 20 Kolovoz, 2007, 13:51:36 ---o j#bo swe...ajd bar skini zadnji blatobran i napravi undertail da lici zadnji kraj na nes...

--- Kraj citata ---

Mogal si bar lijepo dat par savjeta a ne se tuda pravit pametan i psovat, vec sam primjetil za tebe da se puno preseravas, ajd se malo smiri!

--- Kraj citata ---

ne seri nindja, dobar je kicho decko...  :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

Nisam ja ni rekal da je los, samo sam mu rekal da mi se nesviđa kako se ponasa, nema veze ja sam preburno reagiral i necemo se vise svađat oko toga. :icon_biggrin:

SF2osk:
skini nosac tablice i zatvori tu rupetinu s nekim limom ili plastikom,,,,samo dobro to zakrpaj pa ces dobit na izgledu

ChRiStIaN:

--- Citat: SF2osk - 20 Kolovoz, 2007, 23:39:37 ---skini nosac tablice i zatvori tu rupetinu s nekim limom ili plastikom,,,,samo dobro to zakrpaj pa ces dobit na izgledu

--- Kraj citata ---

i sad ce ti rec da si bahat i bezobrazan...isto sam mu i ja reko pa me j#bo odma  :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju