Tehnički kutak > Tehnička pitanja
minarelli primar??
pajo:
--- Citat: robert - 18 Travanj, 2010, 22:25:44 ---pa je, radilica je duža a i primar isto. to onda nije klasični minarelli primar nego od malaguttia ili?
--- Kraj citata ---
primar je osto jedini ser.od malaguti f12 ali onda znači da je razlika i u primaru i radilici.(jesu zajebali taj f12)
tako da znači da tek sad je meni sve leglo kako treba ;D ;D ;D ;D
pajo:
sad sam se sijetio kad sam montiro neki dan deklo od aprilie nisam ga mogo zatvorit sa strane zadnjih polutki falilo je jako malo,a zvono je udaralo u deklo.
još reko koji klinaca sad nevalja jel ja na ovom skuteru nemogu ništa napraviti bez brusilice???
tako da sam moro malo pobrusiti deklo iznutra da ne udara u zvono....
tako da definitivno famozni f12 ne da ima samo dužu radilicu za oko 4mm več i osovina od primara je duže za 5mm i polutke više strše vani radi toga da bude u osi sa variomatom...
tako da znači tek je sad meni lego to sve kako treba,jeben je taj f12 ;D ;D ;D ;D
hvala :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
cvele60:
--- Citat: pajo - 18 Travanj, 2010, 22:30:31 ---primar je osto jedini ser.od malaguti f12 ali onda znači da je razlika i u primaru i radilici.(jesu zajebali taj f12)
tako da znači da tek sad je meni sve leglo kako treba ;D ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
A bre Pajo bas me nasekira :icon_biggrin: Aj sad tresni pivo i smiri zivce :occasion14:
robert:
--- Citat: cvele60 - 18 Travanj, 2010, 22:48:37 ---A bre Pajo bas me nasekira :icon_biggrin: Aj sad tresni pivo i smiri zivce :occasion14:
--- Kraj citata ---
a šta nama moderatorima smrde noge i nesmjemo popit pivu ili? sad ću tebi za inat otvorit jedno karlovačko :laughing11: :laughing11: :laughing11:
pajo:
--- Citat: cvele60 - 18 Travanj, 2010, 22:48:37 ---A bre Pajo bas me nasekira :icon_biggrin: Aj sad tresni pivo i smiri zivce :occasion14:
--- Kraj citata ---
aaaa nemam piva pijem colu ;D ;D ;D ;D
sad ovako sijedim i razmišljam šta je na ovom skuteru bilo plug&play je mislim ništa osim cilindra i auspuha ovo drugo je sve brusilica igrala ;D ;D ;D
toliko mi živaca pojede da je to strašno,a nebi ga dao za ništa :)
ajd dobro i to samo riješili šta je sad drugo na redu??
ŽIVIJELI :zivili:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju