Tehnički kutak > Tehnička pitanja

minarelli primar??

<< < (2/6) > >>

luna500rr:
stavi neku dascicu kod variomata i izmjeri koliko ima od dascice do remena, tako nazad kod zvona i voila :)
mozda je tako samo u f12 jer je njemu i radilica malcice duza?

robert:
to nema veze sa polutkom. polutka će biti na istom mjestu ali se bojim da nećeš imati mjesta za montažu kvačila. na kraju će ti falit tih 4-5mm.
ležaj na primaru ide skroz do zupčanika i s tim je u kućištu getribe na istom nivou kao i serijski primar. u tvom slučaju to znači da ti gubiš samo u dužini vanjskog djela primara.

pajo:

--- Citat: luna500rr - 18 Travanj, 2010, 22:13:12 ---mozda je tako samo u f12 jer je njemu i radilica malcice duza?

--- Kraj citata ---
e vidiš to sam zaboravio skroz radilica je duža oko 4mm
a primar za 5mm,možda je tek sad to leglo na svoje.
možda je na tom famoznom f12 razlika u radilici i primaru??

robert:

--- Citat: pajo - 18 Travanj, 2010, 22:23:10 ---e vidiš to sam zaboravio skroz radilica je duža oko 4mm
a primar za 5mm,možda je tek sad to leglo na svoje.
možda je na tom famoznom f12 razlika u radilici i primaru??

--- Kraj citata ---
pa je, radilica je duža a i primar isto. to onda nije klasični minarelli primar nego od malaguttia ili?

pajo:

--- Citat: robert - 18 Travanj, 2010, 22:15:57 ---to nema veze sa polutkom. polutka će biti na istom mjestu ali se bojim da nećeš imati mjesta za montažu kvačila. na kraju će ti falit tih 4-5mm.
ležaj na primaru ide skroz do zupčanika i s tim je u kućištu getribe na istom nivou kao i serijski primar. u tvom slučaju to znači da ti gubiš samo u dužini vanjskog djela primara.

--- Kraj citata ---
baš nešto razmiljam,onaj ležaj u polutci(plastični)sa strane kvačila dođe do ovog dijela di sam označio na osovini tako da ustvari,samo kompeltna zadnja polutka ulazi za 5mm više nego sa ser.polutkom a mesa za zavrtanje ima normalno ko i prije...(isprobano,voženo)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju