Tehnički kutak > Tehnička pitanja

minarelli primar??

<< < (4/6) > >>

robert:

--- Citat: pajo - 18 Travanj, 2010, 22:55:24 ---aaaa nemam piva pijem colu ;D ;D ;D ;D
sad ovako sijedim i razmišljam šta je na ovom skuteru bilo plug&play je mislim ništa osim cilindra i auspuha ovo drugo je sve brusilica igrala ;D ;D ;D
toliko mi živaca pojede da je to strašno,a nebi ga dao za ništa :)ajd dobro i to samo riješili šta je sad drugo na redu??

--- Kraj citata ---
to mi sve nekako poznato

pajo:

--- Citat: robert - 18 Travanj, 2010, 22:56:56 ---to mi sve nekako poznato

--- Kraj citata ---
vijerujem robi očitio i da ti kinezi imaju svoje ćari ;D ;D

cvele60:

--- Citat: robert - 18 Travanj, 2010, 22:52:39 ---a šta nama moderatorima smrde noge i nesmjemo popit pivu ili? sad ću tebi za inat otvorit jedno karlovačko :laughing11: :laughing11: :laughing11:

--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: :icon_biggrin: E Roberte pio sam Karlovacko u to u lepim kolicinama....i to jedno godinu dana,tamo kod Paje u Puli  :drunken_smilie:

robert:

--- Citat: pajo - 18 Travanj, 2010, 22:59:29 ---vijerujem robi očitio i da ti kinezi imaju svoje ćari ;D ;D

--- Kraj citata ---
je kad se izbaci sve osim rame i oklopa van onda postanu fakat čarobni. nikad neznaš šta će prvo krepat a dok su bili serijala voze ko blesavi i nikad težeg kvara.

--- Citat: cvele60 - 18 Travanj, 2010, 23:00:11 --- :icon_biggrin: :icon_biggrin: E Roberte pio sam Karlovacko u to u lepim kolicinama....i to jedno godinu dana,tamo kod Paje u Puli  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
pijanico :laughing11:

pajo:

--- Citat: cvele60 - 18 Travanj, 2010, 23:00:11 --- :icon_biggrin: :icon_biggrin: E Roberte pio sam Karlovacko u to u lepim kolicinama....i to jedno godinu dana,tamo kod Paje u Puli  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
ovdije si se muvo ;D ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju