Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Krenuvši na vespi iz Rima u srpnju 1992., Giorgio Bettinelli stigao je u ožujku 2003. u Sajgon u Vijetnamu. Godinu dana kasnije proputovao je 36.000 km od Aljaske do Ognjene zemlje, a iduće 52.000 km od Melbournea do Cape Towna. Potom je, pošavši 1997. iz Čilea, u tri godine i osam mjeseci prešao 144.000 km te prošavši kroz 90 zemalja stigao u Tasmaniju. U travnju ove godine uputio se prem Kini, u koju bi nakon 60.000 km trebao stići do rujna iduće godine...Betineli je svojom vespom već prošao više od 250.000 km. O svojim je putovanjima napisao nekoliko knjiga: In Vespa da Roma a Saigon, Brum brum: 254.000 km in Vespa, Rapsody in black: in Vespa dall'Angola allo Yemen... Više na:www.giorgiobettinellifansclub.it.
Nikša Borčić iz Splita vozi već drugu vespu, a s prvom je napravio i više od 200 000 km. čovjek u jednom vikendu napravi 3 100 km
Moto 01 ima raznu vespa 'galanteriju', između ostalog i kape, majice, jakne, privjeske, šalice, ruksake....maloprije sam prošvrljo i našo kaj sam tražio.