Tehnički kutak > Tuning skutera
sta mislite za ovo jel ko imo probo vidio ????
Zeljac:
upravu si sve samo mene uvjek sve zivo zanima prije neg nes kupim
toto:
--- Citat: animatrix - 19 Travanj, 2010, 15:35:01 ---ja razmisljam raditi krugove kao u bmw-u al sa puno ledica, pa me zanima dal bi proslo na teh. kao pozicija/dnevno svjetlo
--- Kraj citata ---
Misliš na AngelEye,to ti prolazi na tehničkom,naravno ako ih dobro složiš,govorim iz vlastitog iskustva.
Žarulje sa SMD diodama su skupe jer su i same diode skupe.
To kaj se vidi na videu da jako svijetli,pusti ti to.
Probaj poslikat običnu ledicu dok je upaljena pa bu na sliki ko da si poslikal sunce.
A kaj se tiće serijskih svjetla na skutu?'ja sam zadovoljan,novi je motor i žarulja samo 35wata ali svjetli mi sasvim zadovoljavajuče.
Problem pada napona na špuli 50ke je riješiv ali je zajebano jer bi trebalo postoječe namotaje zamjenit debljima ali bi trebalo točno preračunati debljinu žice i broj namotaja da dobiš dobar napon.
ChRiStIaN:
--- Citat: marko_AeRoX - 19 Travanj, 2010, 15:46:46 ---joj kakvih sve odgovora tu ima... fantazija...
cinjenice su:
-neki imaju 50-tke pa nemremo staviti xenon
-svijetlo serijske pedesetke je za k**ra*, tak da kaj god stavimo je bolje od ovog...
-cijena je jeftina, zakaj nebi probali i stavili dojmove
ja prvom prilikom narucujem i probal budem...
--- Kraj citata ---
LUD SI! Serijala svjetlo na rou je koma, sretno ti bilo onda s ovim :D
marko_AeRoX:
--- Citat: ChRiStIaN - 19 Travanj, 2010, 16:05:18 ---LUD SI! Serijala svjetlo na rou je koma, sretno ti bilo onda s ovim :D
--- Kraj citata ---
ak i nebude dobro uvijek morem vrnuti na staro...
Nabukodonozor:
.. evo me,vako ..
te što se prodaju na njuškalu imaju male smd led diode,i svijetle ko k...c!
a ove što si vidio na jubitu su jače i veće i najbitnija razlika je što imaju leće na sebi
pa zato i daju takvu svjetlost ..
pošto ja moram sve rastaviti i ništa nemože kod mene biti normalno
ubio sam tipkovnicu Logitec g-15,svjetlila je narančasto s tim leća diodama
ja sam stavio čak po dvije te male plave za mob,ma mrak,jedva se vidi!
sada trebam vratiti to nazad,a neda mi se ..
eno 700kna stoji u skuplja prašinu ..
a angels eye ovako praviš :
ja sam htio,možda i budem,al neda mi se sve to rastavljati :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju