Tehnički kutak > Tuning skutera

sta mislite za ovo jel ko imo probo vidio ????

<< < (9/17) > >>

animatrix:
ajmo jedno pitanje, ugradim tako pun k ledica u farove, dodjem na tehnicki... dal prolazim?

toto:
Nebuš prošel!!
Imam takve na autu za poziciju!!
Svjetli pun ku..c,ljepo izgleda ali ne osvjetljava.
Svjetli tolko jako da dok su upaljena kratka svjetla(xenon),bez beda ih uočiš pokraj.
Na skutu sam imal bijele ledice za poziciju i to one jače od 1cm promjera,nisu izdržale dugo jer ih razmontira slaba struja na leru.
Kaj se tiče ovih SMD žarulja o kojima se raspravlja,na nekim kutijama  lepo piše da nisu za vožnju i rasvjetu nego isključivo za šminku!!!

Zeljac:
pa sad ne kuzim bas se na onom jednom videu kad lik stavi u far tu zarulju svjetli predobro sad me zanima i cjena nije 300 kn nego upola ja mogu nabavit dvije al sad me zabrinjava jel budem ja kupio pa samo bude svjetlio far a ne u duljinu  xenon ne radi dobro na 50 ccm zato jer ima slabiju struju pogotovo na ditchima ko meni   

zas ne bi mogo proc na tehnickom znaci ko ima xenone one ne bi trebali prolazit ne kuzim ???

animatrix:
ja razmisljam raditi krugove kao u bmw-u al sa puno ledica, pa me zanima dal bi proslo na teh. kao pozicija/dnevno svjetlo

marko_AeRoX:
joj kakvih sve odgovora tu ima... fantazija...

cinjenice su:

-neki imaju 50-tke pa nemremo staviti xenon

-svijetlo serijske pedesetke je za k**ra*, tak da kaj god stavimo je bolje od ovog...

-cijena je jeftina, zakaj nebi probali i stavili dojmove

ja prvom prilikom narucujem i probal budem...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju