Tehnički kutak > Tuning skutera
sta mislite za ovo jel ko imo probo vidio ????
toto:
--- Citat: marko_AeRoX - 19 Travanj, 2010, 16:13:30 ---ak i nebude dobro uvijek morem vrnuti na staro...
--- Kraj citata ---
Uvijek možeš probat pa vratit,ali to je dosta para.Kad bi htel to izvesti kak spada trebal bi deti od 1 do 3 watne diode,e to ti svjetli ko da izlazi sunce!!
Samo tu je i problem kaj ih treba hladiti jer se hebeno griju.
Imam zelene ledice 1cm 1wat i svjetle ,ali svjetle i osvjetljavaju barem na 20 metri,samo kaj se isto tak i griju.
animatrix:
sto se tice angel eyes-a, ja bih poslagao ledice u krug umjesto tog plasticnog komada, udaljenost od oko 1cm izmedju ledica... preko 30 za jedno sjenilo, moglo bi komotno zamjeniti kratko svjetlo...
toto:
To ti bi bilo ok,samo kaj se ja ne usudim to raditi pošto mi ""super struja"" sjebe svaku ledicu.
Puno picajzlavog posla i onda ti prdne :bootyshake: pa opet rastavljaj i tak..
Nabukodonozor:
.. gospoda u plavom vole što više diodica to si prije na ponovnom tehničkom .. :nono: :nono:
animatrix:
mene je jednu vecer ljetos zaustavio nakon subotnjeg izlaska i pitao sta ovo svijetli plavo? a imam 2 bijele 10mm ledice iz chipoteke kao pozicije... otici cu ovih dana u tehnicku stanicu pitati ih sta toleriraju u vezi tih preinaka, je da audi npr ima homologirane farove, ali ako koristim istu shemu za dnevno svjetlo, i ako to moze poboljsati uocljivost motora, zasto bi to bio problem?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju