Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG power dd - setup edit, fali mi lova

<< < (3/8) > >>

P.A.L.A.C:

--- Citat: Mr J - 16 Kolovoz, 2007, 23:33:47 ---
--- Citat: Cruiser - 16 Kolovoz, 2007, 23:23:53 ---razmisljao sam cak da ostavim serijski usis i gore samo bubnem karbon lemele. Dal bi to stimalo, kaj uopce dobijem sa prosirenim usisom

--- Kraj citata ---

Ako ide karb 21mm onda na usisu provrt mora biti barem 21mm kako bi dobio punu iskoristivost...

Ako je prirubnica pod nagibom, onda je olaksano punjenje kompresionog prostora radilice a time i punjenje cilindra jer i gravitacijska sila "gura" smjesu, dok kod obicne prirubnice samo potlak "vuce" smjesu...

--- Kraj citata ---

svaka cast na ovako detaljnom objasnjenju, al mislim da je dosta samo rec da se dobije na odazivu na gas, jel ovako ce tesko skuzit sta si htio rec,

i ovako vidis da jos uci.  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: Mr J - 16 Kolovoz, 2007, 23:33:47 ---Ako ide karb 21mm onda na usisu provrt mora biti barem 21mm kako bi dobio punu iskoristivost...

--- Kraj citata ---

Njegov (NRG Power) usis nema s tim problema - dovoljno je sirok za 21 karb.

Mr J:

--- Citat: 3alfa3 - 16 Kolovoz, 2007, 23:51:56 ---Njegov (NRG Power) usis nema s tim problema - dovoljno je sirok za 21 karb.

--- Kraj citata ---

Tim bolje za njega!  :icon_thumright:

Cruiser:
Ma super ste decki!  :icon_thumright:
uzeo sam danas centralni feder i remen, ovih dana mozda i auspuh rjesim. Mislim da bi na iducoj placi trebalo bit sve rjesno.

Cruiser:
da ne otvaram novu temu:
osim onog osnovnog alata, imbusi, gedore, odvijaci... kaj mi jos treba. U slucaju da nekaj zakaze ili se jednostavno hocu malo igrat oko masine. Da nemoram za svaki ku*** ic na servis

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju