Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG power dd - setup edit, fali mi lova

<< < (4/8) > >>

igor.sb:
ja bi bio najsretniji kad bi imao kompresor i pistolj, jer mrzim te fus metode odsarafljivanja, tipa, varimata, zvona tj. kvacila

Punisher:

--- Citat: igor.sb - 17 Kolovoz, 2007, 18:33:12 ---ja bi bio najsretniji kad bi imao kompresor i pistolj, jer mrzim te fus metode odsarafljivanja, tipa, varimata, zvona tj. kvacila

--- Kraj citata ---
Ma nije problem sa variomatom meni nikad bio, samo za zvono mi je išlo na živce non-stop stavljati žicu

3alfa3:

--- Citat: igor.sb - 17 Kolovoz, 2007, 18:33:12 ---ja bi bio najsretniji kad bi imao kompresor i pistolj, jer mrzim te fus metode odsarafljivanja, tipa, varimata, zvona tj. kvacila

--- Kraj citata ---

Kompresor je fush metoda, jer obicno njime pretegnes maticu pa sjebes navoj. Najbolje je kilokljucem. Ja ga nemam pa to radim gedorom ili okastim.

pitaNS:
ja uspešno koristim pištolj, kupio sam ga za 25 eur... pa ne možeš da preteraš u zavrtanju šrafova (imaš valjda neki osećaj)... 8)

3alfa3:

--- Citat: pitaNS - 17 Kolovoz, 2007, 20:24:47 ---ja uspešno koristim pištolj, kupio sam ga za 25 eur... pa ne možeš da preteraš u zavrtanju šrafova (imaš valjda neki osećaj)... 8)

--- Kraj citata ---

NHF,
25€ je dobra cijena, ali samo za platit dostavu postenog komrpesora.  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju