Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG power dd - setup edit, fali mi lova

<< < (2/8) > >>

igor.sb:
e bas to

i usis se kaze ''valve''

Mr J:
usis je intake a valve je ventil...

Tako je, preradi stari usis i stavi pune lamelice preko...

Za radilicu uzmes lezajeve od bilo kojeg proizvodjaca SKF, FAG, SRN, ... bitne su dimenzije i okretaji...

Cruiser:
razmisljao sam cak da ostavim serijski usis i gore samo bubnem karbon lemele. Dal bi to stimalo, kaj uopce dobijem sa prosirenim usisom

P.A.L.A.C:

--- Citat: Cruiser - 16 Kolovoz, 2007, 23:23:53 ---razmisljao sam cak da ostavim serijski usis i gore samo bubnem karbon lemele. Dal bi to stimalo, kaj uopce dobijem sa prosirenim usisom

--- Kraj citata ---

preradjen usis + prirubnica pod 45 + gljiva - dobijes pun k**ra* na odazivu na gas, bas se osjeti.

ako imas serijski usis i prirubnicu s gljivom nije ni blizu kao ovo, a da ne pricam ako imas airbox.

probo sve varijante.  :headbang: :headbang:

Mr J:

--- Citat: Cruiser - 16 Kolovoz, 2007, 23:23:53 ---razmisljao sam cak da ostavim serijski usis i gore samo bubnem karbon lemele. Dal bi to stimalo, kaj uopce dobijem sa prosirenim usisom

--- Kraj citata ---

Ako ide karb 21mm onda na usisu provrt mora biti barem 21mm kako bi dobio punu iskoristivost...

Ako je prirubnica pod nagibom, onda je olaksano punjenje kompresionog prostora radilice a time i punjenje cilindra jer i gravitacijska sila "gura" smjesu, dok kod obicne prirubnice samo potlak "vuce" smjesu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju