Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dali uz tp-ovu radilicu mogu uzeti skf lagere i semeringe ili mi trebaju neki drugi.stage6 jedino preko neta, dali je to isplativo s obzirom na carinu? Kak se usis kaze na engleskom
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
razmisljao sam cak da ostavim serijski usis i gore samo bubnem karbon lemele. Dal bi to stimalo, kaj uopce dobijem sa prosirenim usisom
Citat: Cruiser - 16 Kolovoz, 2007, 23:23:53razmisljao sam cak da ostavim serijski usis i gore samo bubnem karbon lemele. Dal bi to stimalo, kaj uopce dobijem sa prosirenim usisomAko ide karb 21mm onda na usisu provrt mora biti barem 21mm kako bi dobio punu iskoristivost... Ako je prirubnica pod nagibom, onda je olaksano punjenje kompresionog prostora radilice a time i punjenje cilindra jer i gravitacijska sila "gura" smjesu, dok kod obicne prirubnice samo potlak "vuce" smjesu...
Ako ide karb 21mm onda na usisu provrt mora biti barem 21mm kako bi dobio punu iskoristivost...
Njegov (NRG Power) usis nema s tim problema - dovoljno je sirok za 21 karb.
ja bi bio najsretniji kad bi imao kompresor i pistolj, jer mrzim te fus metode odsarafljivanja, tipa, varimata, zvona tj. kvacila
ja uspešno koristim pištolj, kupio sam ga za 25 eur... pa ne možeš da preteraš u zavrtanju šrafova (imaš valjda neki osećaj)...