Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox spuh odabir
pralas:
ima mi lega istu takvu replicu,i kada sam ga vozio bas se sjecam da je imo obrtomjer!stvarno moguce je da je netko zamjenio satove... :dontknow:
walkay:
Ja bi stavio ZX na skuter, mislim da je Yasuni R prejak za pocetak, kako zelis, ti odluci! Ako ces kasnije staviti base setup gore, ZX ce i dalje biti dosta jak! Sa Yasuniem ces imati stalno probleme, posto policajci strogo gledaju skutere! :icon_thumright:
bega:
--- Citat: walkay - 15 Travanj, 2010, 22:02:15 ---Ja bi stavio ZX na skuter, mislim da je Yasuni R prejak za pocetak, kako zelis, ti odluci! Ako ces kasnije staviti base setup gore, ZX ce i dalje biti dosta jak! Sa Yasuniem ces imati stalno probleme, posto policajci strogo gledaju skutere! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Zivim u Bosni tako da sto se tice zvuka ne seru nikako :) ali kako su krenuli,budzet im je prazan,pa pisu za sve zivo kazne,tako ce i za auspuh.
Ovo je replica 2009 godine,gledao na Yamahinoj stranici i nema obrtomjera isto na slici
http://www.yamaha-motor-europe.com/products/scooters/50cc/aerox_race_replica.jsp
Ima da se naruci sat sa obrtomjerom ali sitnih 135 eura ::)
A sto se tice Yasunija i ZX,je li yasuni glasniji toliko ili?I je li osjetna razlika u performansama izmedju njih?Kao sto se kaze ako ne znas sta je dobro,znas sto je skupo.Ovaj je skuplji yasuni,pa pretpostavljam da ti trebao biti bolji u svakom pogledu.
walkay:
U svakom pogledu je Yasuni bolji ali je bzvz staviti na serijalu! Glasniji je od ZX a, i kao sto su rekli decki radi na vecim okretajima! Puno brze ces sje...at cilindar nego sa ZX-om!
bega:
--- Citat: walkay - 15 Travanj, 2010, 23:53:58 ---U svakom pogledu je Yasuni bolji ali je bzvz staviti na serijalu! Glasniji je od ZX a, i kao sto su rekli decki radi na vecim okretajima! Puno brze ces sje...at cilindar nego sa ZX-om!
--- Kraj citata ---
A znas kakav je Yasuni Z,je to je bas za serijale.Isplati li se na njega dati pare?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju