Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox spuh odabir
mario_f15:
mislim da nema potrebe za karb 17.5 ako ces sam spuh stavljat... :icon_biggrin:
ako ces jos nesta onda nabaci i karb. :)
ivanm:
yasuni R bez problema ide na serijali i ne uništava cilindar...
mislim kakvi komentari.. ::)
bega:
--- Citat: ivanm - 16 Travanj, 2010, 13:01:29 ---yasuni R bez problema ide na serijali i ne uništava cilindar...
mislim kakvi komentari.. ::)
--- Kraj citata ---
I ja se pitam zasto neki 500 mozda obrtaja ako i to dobijes da steti cilindru ::) vjerovatno bi uzeo yasuni R samo nadam se da necu imati problema sa vunom,mislim ono da izgori brzo ili slicno.I da na youtube masu video snimaka ima serijala aerox sa Yasuni R,i ljudi je fino ustelaju gledajuci obrtaje.Znaci ne bih trebalo biti nikakvi problema.
Poznajem jednog prijatelja koji je na Peugeot-u SF2 imao Leovince RR i nikad nije imao problema,a jako je puno kilometara presao.Ostalo je sve bilo serijsko(klip,cilindar),cak ni variomat nije imao :) osim federe na kvacilu je imao crvene i dizna malo veca,sto je naravno morao staviti.
A je li istina da je piaggio radilica bolja od yamahine?Mislim vece opretecenje moze izdrzati.
ivanm:
Je ali sve to gura i gus kit i spuh. Bez beda. A serijskom cilindru nemoze nista bit, ustela se i amen.
bega:
--- Citat: ivanm - 16 Travanj, 2010, 19:42:22 ---Je ali sve to gura i gus kit i spuh. Bez beda. A serijskom cilindru nemoze nista bit, ustela se i amen.
--- Kraj citata ---
Znaci ne bi trebao imati problema :) jedvo cekam da to nabavim sve...i gas ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju