Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox spuh odabir

<< < (4/4)

Crazy Kuree:
Yasuni R je tiši od ZX. A ljudi stavljaju i nardo na serijalu pa nebude ništa a nardo je viša klasa spram yasunija. razliku možda nećeš ni primjetit između zx i yasuni R na serijali, ako će ostat serijala bolje onda yasuni Z

Josip:

--- Citat: ivanm - 16 Travanj, 2010, 13:01:29 ---yasuni R bez problema ide na serijali i ne uništava cilindar...
mislim kakvi komentari.. ::)

--- Kraj citata ---

Vozi serijala i sa nardom i kad se nastela traje dosta dugo, jer sam vidija, tako da podrzavam gospodina ivana
Btw kasnije ces ima super podlogu za neki sport cilindar
Moja preporuka ti je yasuni R      :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

bega:

--- Citat: Josip - 17 Travanj, 2010, 10:08:18 ---
Vozi serijala i sa nardom i kad se nastela traje dosta dugo, jer sam vidija, tako da podrzavam gospodina ivana
Btw kasnije ces ima super podlogu za neki sport cilindar
Moja preporuka ti je yasuni R      :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ma malo zbunjujuce sta ljudi rade :) stavljaju Yasuni Z i neki kit od 70 ccm poput s6 i opet moze se ustelati,mada sam vidio da je Z bas za serijalu.

Sigurno cu kupiti Yasuni R i variomat neki,federe zute,rolice 3.7-4 grama i to je to.Samo ne znam dizna koja ide?

Evo citat sa SIP-a :)
German Scooter Magazine MOTORETTA March/April 2003: „...we can highly recommend this for all scooter maniacs who want to get the last drop of performance out of their original engine.“

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju