kazne jesu takve kakve jesu s razlogom
da se svi drže propisa vjerovatno ih nebi ni bilo
Samnom ovako stvari stoje. Na sto manje nacina ugrozavam promet i stavio sam jacu masinu na skuter samo zbog toga da mene i curu povuce uzbrdo vise od 50,a da ne przim pun gas,drugi je razlog taj kada me autobus ili kamion stisne jer sam mu u mrtvom kutu ,imam mogucnosti maknuti se i izbjeci nesrecu. Razlog zbog kojeg je ova masina na 50 ccm rami je taj sto nemam novaca da bi polozio A2,a A1 jos manje jer je skuplja a neisplatljivija. Roditelji me jos uvijek hrane jer se obrazujem nafakultetu. Skuter i sve popratne djelove sam sam svojim radom kupio. Dvije godine nisam vidio siru obitelj niti kupanja (uglavnom,nisam to dobio tek tako).
Nakon ovog ljeta planiram poloziti kategoriju do 55kw jer je cijena prihvatljiva. Ako me ovo ljeto zaustavi policija onda necu nikako imati novaca za polaganje navedene kategorije i tada ce me zakonom pritisnuti da ga krsim. Ti si odrastao covjek koji svakodnevno zaraduje za zivot i vjerojatno vam nije problem izdvojiti 3000kn z avozacku +za neki motor. A s druge strane krsite zakon kao i mi jer nemate blokade,odnosno skuter vam postize brzinu vecu od 50km/h. A vasi tekstovi upucuju na to da ste policajac,sto nije bitno,bitno je da i policajci razumiju nas civile i popuste barem malo.