Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Ode tablica  (Posjeta: 27829 )

0 Članova i 12 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline mario_f15

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 2T Power !
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ...sB...
  • Moj Skuter: ...derbi...
  • Moja Kaciga: ..uvex ps400s..
Odg: Ode tablica
« Odgovori #80 : 13 Travanj, 2010, 22:38:55 »
pa nikad prije nisi ni išo na vanredni tehnički....jel vidiš sta se dečku danas desilo, sutra to možes biti ti ili neko drugi...
moze....mogu i ja sutra na vanredni... :toothy12:

al kad bi tako mislio i strahovo onda bi se morao bojat svake sitnice...

onda bi se trebao bojat da cu sutra udarit u banderu sa skuterom ili da ce mene netko pokupit.  :toothy3:

i sta onda da se ne vozem sutra ? a ::)

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #81 : 13 Travanj, 2010, 22:39:28 »
pa nikad prije nisi ni išo na vanredni tehnički....jel vidiš sta se dečku danas desilo, sutra to možes biti ti ili neko drugi...

ja jednom, karlo 2x  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
« Zadnja izmjena: 13 Travanj, 2010, 22:41:09 igor.sb »
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline kristijanSR70

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !!
  • Mjesto: NG
  • Moj Skuter: RUNNER VXR 200
  • Moja Kaciga: N61
  • MojSetup: je jedini sisavac prilađođen životu u prirodi, imaju pluća i mogu disati zrak,množe se aktivnošću testisa.
  • MojSpuh: + cijev + 2 šarafa
« Odgovori #82 : 13 Travanj, 2010, 22:40:16 »
ma nerazumijete neke stvari

Offline kristijanSR70

• maxi forumaš
  • MojSetup: je jedini sisavac prilađođen životu u prirodi, imaju pluća i mogu disati zrak,množe se aktivnošću testisa.
« Odgovori #83 : 13 Travanj, 2010, 22:41:14 »
dobro ti si dobio 5 min slave....

Offline nostra

• Tržnica : (+2)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: Runner 70 bgm
  • MojSetup: tp trophy
  • MojSpuh: yasuni r
« Odgovori #84 : 13 Travanj, 2010, 22:41:37 »
ma mogu se oni lagano priključiti na kisik,moje vlasništvo nitko nema pravo uzimati na svoju inicijativu  pod sumnjom ičega bez naloga,blokada gore bez prekidača i ide 50kmh...
postoje krajnje mjere kod kretena od policijskih službenika(a ima ih pozamašna brojka kao i u svakoj drugoj branši),,ako se dogodi kopanje po skuteru ili oduzimanje skutera koji ide 50kmh,prvo ide traženje broja značke i prijava u pol.upravu radi maltretiranja(boje se oni za svoj posao ohoho)...pa da vidimo čija cijev čađava..

za normalne policajce postoji prijateljstva sa policijskim slžbenicima i mobitel :icon_thumright: drito mu ga stavim na uho pa nek pričaju...

najgore prolaze oni koji se splaše,kad imaš stav i znaš da si u pravu da se nedaš bilo kak natezat i oni stanu bacati prosere..kad god su me zaustavili nikada nisam bio previše sladunjav i ljubazan nego strogo poslovan...(bez retrovizora bio redovito i nikada nikakvih problema)...

nije mi jasno zašto dopuštate da vas toliko maltretiraju na tehničkom ,vanrednom ili regularnom...zna se procedura on isproba kočnice nema tu vožnje veće od 2-5m,pregleda signalizaciju,trubu  i ostala vanjska obilježja skutera,nakon toga valjci i amen...
razguliiii

Offline mario_f15

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • 2T Power !
  • Mjesto: ...sB...
  • Moj Skuter: ...derbi...
  • Moja Kaciga: ..uvex ps400s..
« Odgovori #85 : 13 Travanj, 2010, 22:43:16 »
ma nerazumijete neke stvari

razumijem sta mi oces rec... :icon_thumright:

da sutra cim izadem u grad mogu na vanredni tehnicki...i "mozda" popusti kaznu....

Offline kristijanSR70

• maxi forumaš
« Odgovori #86 : 13 Travanj, 2010, 22:45:49 »
nemaju svi veze u policiji...

kako ti murja dođe u kuću pokaze nalog i napravi pretres,tako isto moze i sa skuterom

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #87 : 13 Travanj, 2010, 22:48:31 »
najgore je kada vozis full odblokiranu serijalu i padnes na valjcima  :cigle:

Offline shegy

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: PŽ-ZG-KA
  • Moj Skuter: aprilia sr ditek, jogurt, cr250
« Odgovori #88 : 13 Travanj, 2010, 22:51:19 »
yeeeebote vi ste natukli 5 strana danas... svaka cast

e sto se tice tablice na deklu...
kad sam prije 5 dana bio na tehnickom i pitam tamo onog majstora jel smije tablca biti na deklu i on meni kaze da smije.. i men sad nije jasno, jer sam mislio da nemoze! i kaze on meni pa kako masi čopera stoji sastrane smije i vama na skuterima!

p.s. moj ice je probijao el. blokadu na cesti  i da me neyebu na tehnickom ja odsarafim onaj saraf sto ima na originalnom auspuhu.. je malo bio glasnij al je tad isao 48 mjereno po valjcima... (i da napomenem ful standardni skuter! skino sam zxa)
KAD SI GLADAN, NISI SVOJ

Offline karlo.sb

• Tržnica : (+5)
  • forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: sr150
« Odgovori #89 : 14 Travanj, 2010, 02:02:35 »
najgore je kada vozis full odblokiranu serijalu i padnes na valjcima  :cigle:

ahaaaa to je bas u ku.. :uff:

:toothy12: :toothy12:

kad sam ja isao po drugi put cika policajac mi je nasao prekidac  :(

jednom liku koji je bio prije mene njemu je iscupo zice od pinasco blokade a drugom je nasao sakriveni prekidac ispod poklopca rezervoara

taj je bas bio uporan u trazenju blokada  (budala)

takooo daaa cika policajac moze sta god hoceeee, sviđalo se to nama ili nee  :angry9:

Offline bijesna glista

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Republika Vi
  • Moj Skuter: Runner4ever
  • Moja Kaciga: ispod sica
  • MojSetup: -a
  • MojSpuh: nemam auspuh
« Odgovori #90 : 14 Travanj, 2010, 03:47:25 »

upravo zbog toga ti mogu s nalogom oduzet skuter i rastavit ga a onda bi tek bilo neprocjenjivo...

Sa kojim nalogom,joj nemojte molim vas sad ići u "blokade" sa maštom.....Naše sudstvo je toliko sporo da bi prije papan otisao u penziju nego sto bi stigao sudski nalog za oduzimanje vozila....A nedo mu bog da mi krene rastavljati motor bez naloga,uostalom prosle godine kad sam bio na tehničkom ukljućio sam blokadu prosao valjke,a kad je tehničar sjeo da ga provoza(valjda da ispita kočnice) ja reko samo malo,dodjem do motora i isključim blokadu,reko sad se idi provozaj,frajer se samo nasmijao kad se vratio i pitao me sta je iduće što cemo smisliti....Papire je naravno ovjerio i kraj priče,još me i pitao gdje želim da mi nalijepi onu naljepnicu da mi neošteti lak i onda mi zaljepio na unutarnju stranu kormana.
Op mala mic imam novi bic sjedni mi na sic ako neceš onda šic.

Offline speedfight 2

• Tržnica : (+6)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Vinkovci
  • Moj Skuter: Aprilia SR 70
  • Moja Kaciga: Takachi TK-110 (zeleno-crvena)
  • MojSetup: Malossi Sport
  • MojSpuh: Laser x pro chrom
« Odgovori #91 : 14 Travanj, 2010, 07:28:50 »
Sa kojim nalogom,joj nemojte molim vas sad ići u "blokade" sa maštom.....Naše sudstvo je toliko sporo da bi prije papan otisao u penziju nego sto bi stigao sudski nalog za oduzimanje vozila....A nedo mu bog da mi krene rastavljati motor bez naloga,uostalom prosle godine kad sam bio na tehničkom ukljućio sam blokadu prosao valjke,a kad je tehničar sjeo da ga provoza(valjda da ispita kočnice) ja reko samo malo,dodjem do motora i isključim blokadu,reko sad se idi provozaj,frajer se samo nasmijao kad se vratio i pitao me sta je iduće što cemo smisliti....Papire je naravno ovjerio i kraj priče,još me i pitao gdje želim da mi nalijepi onu naljepnicu da mi neošteti lak i onda mi zaljepio na unutarnju stranu kormana.

znaci ti kazes da mi u vk necemo imati problema sa tehnickim???ajd ako je tako hvala bogu...
Speedfight in memory,Aprilia SR in garage...

Offline veka84sb

• maxi forumaš
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #92 : 14 Travanj, 2010, 08:13:45 »
Ova tema je jako bitna i evo kako sam ja prezivio bez kazni.

Savjeti:

1. Nikada ne bjezi kada te policajac uoci ili pokaze ti da stanes!
2. Ne pravi se gluplji nego jesi!
3. Ne smatraj ga debilom jer je vjerojatno pametni od tebe ili barem to misli.
4. Ostani sabran ,jer ako pocnes mucati ,vrpoljiti se ,tresti i slicno zna da nesta skrivas.
5. Blokadu se ne pali kada te zaustavi nego kada krenete skupa na tehnicki. (ako je imas)
6. Kulturan razgovor uvjek pomaze! Pametarenje ,preseravanje ,muljanje NE!
7. Nikada ne priznaj da si u prekrsaju, ali se ne upustaj o objasnjavanje.
8. Ako pita dali imas blokadu ,reci kako motor ide (55-60) umjesto da lazes NE jer ti su ljudi obuceni da prepoznaju lazi!
(takvim odgovorom objasnjavas svoju tremu jer on izvlaci zakljucak da nisi ni sam siguran dali ces proci ili ne ,a zna se da satovi lazu pa i on sumlja da ce pokazati toliko na tehnicom)

Runer sa zx-om
 Policajac na motoru me uocio kako sam obisao par auta i stao u kolonu na seaforu. Dolazi do mene i kaze kada bude zeleno ,skreni ljevo i stani.
Postupim kako je rekao ,uzima dokumente ,pregleda motor i kaze kako mi tablica nije na dobrom mjestu (sa strane) i da nemam blokade.
Izvlacenje ,kako za tablicu nisam znao jer mi je receno da mora biti vidljiva ,a ne i gdje treba biti i nudim da je odma premjestim.

Kaze ,ok za tablicu ali nemas blokada . Kazem da po satu uhvati do 60km/h. Krecemo na tehnicki. Vozim sa minimumom gasa jednolicno da masina ne vristi 55-60 po satu. Nakon nekoliko semafora ,policajac se zahvaljuje vraca dokumente i kaze sve u redu ,cinilo mi se da nemas blokade :)

Bitno rucica gasa je bila stalno okrenuta 2-3mm ,a polozaj zgloba kao da sam je okrenio do kraja  ;D

Da smo dosli do tehnickog prvom prilikom bi skinio lulicu sa svjecice .  :icon_biggrin: pa mozda ne skuze.

Bitno je ne predati se!

« Zadnja izmjena: 14 Travanj, 2010, 09:41:01 veka84sb »

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Derbi
  • Moja Kaciga: IXS HX 407 Grafik
« Odgovori #93 : 14 Travanj, 2010, 08:58:42 »
nemaju svi veze u policiji...

kako ti murja dođe u kuću pokaze nalog i napravi pretres,tako isto moze i sa skuterom
slažem se samo mi prvo mora nalog pokazati
Možda jesam čelav ali bar nemam problema sa lošom frizurom :)

Offline ToNYGP1Racing

• maxi forumaš
  • Zgazi me!!!!!!!
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Derbi GP1 500 TwinTurbo
  • MojSetup: Nexus 500
  • MojSpuh: Akrapović ( i to 2)
« Odgovori #94 : 14 Travanj, 2010, 09:44:49 »
Ova tema je jako bitna i evo kako sam ja prezivio bez kazni.

Savjeti:

1. Nikada ne bjezi kada te policajac uoci ili pokaze ti da stanes!
2. Ne pravi se gluplji nego jesi!
3. Ne smatraj ga debilom jer je vjerojatno pametni od tebe ili barem to misli.
4. Ostani sabran ,jer ako pocnes mucati ,vrpoljiti se ,tresti i slicno zna da nesta skrivas.
5. Blokadu se ne pali kada te zaustavi nego kada krenete skupa na tehnicki. (ako je imas)
6. Kulturan razgovor uvjek pomaze! Pametarenje ,preseravanje ,muljanje NE!
7. Nikada ne priznaj da si u prekrsaju, ali se ne upustaj o objasnjavanje.
8. Ako pita dali imas blokadu ,reci kako motor ide (55-60) umjesto da lazes NE jer ti su ljudi obuceni da prepoznaju lazi!

(takvim odgovorom objasnjavas svoju tremu jer on izvlaci zakljucak da nisi ni sam siguran dali ces proci ili ne ,a zna se da satovi lazu pa i on sumlja da ce pokazati toliko na tehnicom)

Runer sa zx-om
 Policajac na motoru me uocio kako sam obisao par auta i stao u kolonu na seaforu. Dolazi do mene i kaze kada bude zeleno ,skreni ljevo i stani.
Postupim kako je rekao ,uzima dokumente ,pregleda motor i kaze kako mi tablica nije na dobrom mjestu (sa strane) i da nemam blokade.
Izvlacenje ,kako za tablicu nisam znao jer mi je receno da mora biti vidljiva ,a ne i gdje treba biti i nudim da je odma premjestim.

Kaze ,ok za tablicu ali nemas blokada . Kazem da po satu uhvati do 60km/h. Krecemo na tehnicki. Vozim sa minimumom gasa jednolicno da masina ne vristi 55-60 po satu. Nakon nekoliko semafora ,policajac se zahvaljuje vraca dokumente i kaze sve u redu ,cinilo mi se da nemas blokade :)

Bitno rucica gasa je bila stalno okrenuta 2-3mm ,a polozaj zgloba kao da sam je okrenio do kraja  ;D

Da smo dosli do tehnickog prvom prilikom bi skinio lulicu sa svjecice .  :icon_biggrin: pa mozda ne skuze.

Bitno je ne predati se!
Istina. Tako treba.  :headbang:

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #95 : 14 Travanj, 2010, 09:47:46 »
Istina. Tako treba.  :headbang:
a ako čemo realno nisu policajci baš glupi

Offline veka84sb

• maxi forumaš
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #96 : 14 Travanj, 2010, 09:49:37 »
Evo kako to izgleda sa gledista policajca.... (znam nije skuter....)

Offline Luka 0101

• maxi forumaš
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
« Odgovori #97 : 14 Travanj, 2010, 09:53:46 »
gle nema tu prevelike filozofije...
ako si u prekrsaju... bok... kazna.. i to je to..
da sam policajac i da mi ides prodavat spike i radit budalu od mene tek bi onda isao jos cjepidlacit oko svake sitnice jer mi vrijeđas inteligenciju...
nisu oni krivi kaj su vama skuteri u prekrsaju.. glup je zakon, al ga se treba pridrzavat... htjeli mi to ili ne..
a kaj vam je za silu vozit se bez retrovizora, svjetla, žmigavaca, sa tablicom kod dekla il pod repom ... bas i nije...
u svakoj temi kad nekoga ulove dojde do iste raspave...
autor ove teme je s razlogom popusio kaznu i neka je... kad se sam isao zajebavat nek mu bude...
taj sam

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
« Odgovori #98 : 14 Travanj, 2010, 09:56:03 »
gle nema tu prevelike filozofije...
ako si u prekrsaju... bok... kazna.. i to je to..
da sam policajac i da mi ides prodavat spike i radit budalu od mene tek bi onda isao jos cjepidlacit oko svake sitnice jer mi vrijeđas inteligenciju...
nisu oni krivi kaj su vama skuteri u prekrsaju.. glup je zakon, al ga se treba pridrzavat... htjeli mi to ili ne..
a kaj vam je za silu vozit se bez retrovizora, svjetla, žmigavaca, sa tablicom kod dekla il pod repom ... bas i nije...
u svakoj temi kad nekoga ulove dojde do iste raspave...
autor ove teme je s razlogom popusio kaznu i neka je... kad se sam isao zajebavat nek mu bude...

:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Offline Dabar

• forumski pješak
  • *
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: SF2
  • MojSetup: DR EVO
  • MojSpuh: Tecnigas Next R
« Odgovori #99 : 14 Travanj, 2010, 17:59:14 »
Vidim da ste se raspisali o retrovizorima i ostalom,pa da vam kazem kako mi je prije tehnickog policajac dok smo cekali da prodje vlak i pricali :) i sam rekao kako moram imat barem lijevi retrovizor. Iako razlog zaustavljanja nije bio taj nego klopotanje gljive i spuha u kombinaciji cak i na leru (sta cu kad s airboxom nisam nikako uspio nastelat :). A sto se tice oduzimanja i vozanja skutera za to neznam,ali mog niko od njih nije ni pipnio. Rekli su da ga doguram na valjke,isto tako kad je zavrsio ja sam ga odvezo sa valjaka na slikanje.