I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 14 Gostiju pregledava ovu temu.
@alfa --- ok to što ti govoris ,ali zakon je na njegovoj strani, on će te opalit po đžepu , ne ja ili biber
ja sam dosao do zakljucka da treba kupiti runner 180sp naravno ne regat ga i onda svaki puta kada te gospoda zele zaustaviti ti samo fino spustis vizir ako vec nije i stisnes ga a on neka se onda jebe ne moze me uloviti
jebe me se za pandure
sad ce ispat da svi mi forumači 50/70 cmm vozimo 50-55km/h, ima ih par izuzetaka.....dok se zaletiš malo žešće a ak imas kit naravno da hoćeš....i evo ti radara ...... uostalom ja sam imo blokadu električnu i naravno sve super ali na tehničkom ovisi od mjesta do mjesta znaju ti isprobat skuter i onda još malo provozaju i opet na valjke da vidiš kako lako može probit blokada preko 55 ote fore sa prekidačima je prošlos...e sad se slowreider sigurno onak zamislio da stvori blokadu koja ce radit preko bluetoth na mobu
nema on meni sta vozit skuterima pravo samo na valjke i to je to... skuter je u mom vlasnistvunije moj skuter kurva da ga svi voze
moze i naravno da može, možes mu soli stavit na rep, prodat skuter platit kaznu i ostane ti za cevape i jedne čokoladne napolitanke
vozim se dve godine sa skuterom 50ccm,nikad nisam bio na vanrednom tehnickom,al je na motoru sve uredno,tablica retrovizori,zmigavci sve bas sve
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
jooooooooooj uf upisa se jos malone znam jel vec receno, ali neki skuteri imaju samo elek. blokadu, sta sad? NISTA2 dabar pa OS je najgori po pitanju vandrednog tehnickog, unazad 2 god ucestalo drk
nekad je bilo bez retrovizora.al posto vidim da su se pojačale kontrole sve je po pravilima...
nema on meni sta vozit skuterima pravo samo na valjke i to je to... skuter je u mom vlasnistvunije moj skuter kurva da ga svi voze a bokte
pravilo? home made lijevi retrovizor, desni 0 bodovacije pravilo? salabazan
neznam dal smije al meni je frajer na redovnom teh napravio krug od 50m