Općenito > Propisi

Ode tablica

<< < (9/36) > >>

SlowRider:

--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 21:22:24 ---@alfa --- ok to što ti govoris ,ali zakon je na njegovoj strani, on će te opalit po đžepu , ne ja ili biber  :toothy10:

--- Kraj citata ---

da bi te opalio po djepu moras na valjcima preci 55km/h, i onda se stisne PRINT da izadje onaj papir...

3alfa3:

--- Citat: speedfight 2 - 13 Travanj, 2010, 21:25:55 ---ja sam dosao do zakljucka da treba kupiti runner 180sp naravno ne regat ga i onda svaki puta kada te gospoda zele zaustaviti ti samo fino spustis vizir ako vec nije i stisnes ga a on neka se onda jebe ne moze me uloviti
--- Kraj citata ---

Ako je pjeske - ne moze.

A bonus je kad se skucas u nekog sa nereganim skutom - u djepu virovi zbog pretjeranog oticanja novaca

wonderkid:
a nista onda,procitao ja i rekao sam sebi vracam neki tisi spuh slican serijali tipa leovince touring dok ostala sranja ce ostat gore i naravno el. blokada,sad pitanje posto motor ide u crnu boju cijeli i izgleda ona "sporcki" dal bi mi mogli srat ako sve imam ispravno i kako se spada te me posalju na vanredni tehnicki i skut neide vise od 55 ali mi ga raskopaju i nadu el. blokadu,jel bi mogo zbog toga dobiti kaznu

doritos:
jebe me se za pandure, nek zaustavljaju kolko im je milo i drago, prvo nek me ulove po centru sa svojim ogromnim kramama... :toothy12:

nije da se sepurim ali se dogadjalo to x puta da ima pobegnem i smugnem, treba znat i imat tajminga kad,kako i gdje skrenuti... :laughing7:

speedfight 2:
ee znam da je mozda glupo razmisljanje moje ali ne vidim izlaz kada su kreteni unistili sve skupa vise nemos ni filter zraka staviti koji oces zbog buke ma mos mislit kretena,znam par deckiju koji voze 600 ili 1000 kubika i imaju 16 ili 17 god i njima nitko nista ne moze a nas je...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju