Općenito > Propisi

Ode tablica

<< < (8/36) > >>

kristijanSR70:

--- Citat: bijesna glista - 13 Travanj, 2010, 20:59:13 ---Joj što bi volio da mene tako uštopa,pa da bar jednom vidim kakav je to užitak kad stisnem onaj crveni gumbić na el.blokadi (Skrivena ispod poklopca rezervoara-runner) a jos gledat drotinu kako mu nist nijejavascript:void(0);
{$default_roll_eyes_smiley} :happy3: jasno jer sam pored njega proletio,a na valjcima pokazuje 45 NEPROCJENJIVO!!!!!!!retrovizore imam,žmigavce imam,račun od rege i potpis kontrolora imam AJOOOOOOOOOJ VESELJA :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

upravo zbog toga ti mogu s nalogom oduzet skuter i rastavit ga a onda bi tek bilo neprocjenjivo...

kristijanSR70:
pa skuter ti tvorniči dolazi blokiran tako da .....

@alfa --- ok to što ti govoris ,ali zakon je na njegovoj strani, on će te opalit po đžepu , ne ja ili biber  :toothy10:

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 13 Travanj, 2010, 21:18:29 ---ali motor radi kao urica sa blokadom  :frajer:
--- Kraj citata ---

Moj skoro, ali ipak na regi stavim i blokadu variomata pa elektronskoj blokadi dam oduska tako da manje trokira.

3alfa3:

--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 21:22:24 ---zakon je na njegovoj strani, on će te opalit po đžepu , ne ja ili biber  :toothy10:

--- Kraj citata ---

Ako ides brze od 55 km/h - hoce. Inace ne moze

speedfight 2:
ja sam dosao do zakljucka da treba kupiti runner 180sp naravno ne regat ga i onda svaki puta kada te gospoda zele zaustaviti ti samo fino spustis vizir ako vec nije i stisnes ga a on neka se onda jebe ne moze me uloviti moze me jedino ubiti tako da se zapuca u mene druge mu nema jer dok mi budemo nabrijavali 50 ccm na 70 itd itd dotle ce nas j... jer nije nitko ni od njih glup bas toliko vide sta se desava i da nitko ne vozi mrtvu serijalu osim strih dedeka...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju