Općenito > Propisi

Ode tablica

<< < (10/36) > >>

3alfa3:

--- Citat: doritos - 13 Travanj, 2010, 21:36:00 ---jebe me se za pandure
--- Kraj citata ---

ne kuzim... Neko ti da pandura pa te jebe?  ;D

kristijanSR70:
sad ce ispat da svi mi forumači 50/70 cmm vozimo 50-55km/h, ima ih par izuzetaka.....dok se zaletiš malo žešće a ak imas kit naravno da hoćeš....i evo ti radara ...... :o :o

uostalom ja sam imo blokadu električnu i naravno sve super ali na tehničkom ovisi od mjesta do mjesta znaju ti isprobat skuter i onda još malo provozaju i opet na valjke da vidiš kako lako može probit blokada preko 55  ;D

ote fore sa prekidačima je prošlos...

e sad se slowreider sigurno onak zamislio  ??? :drunken_smilie: da stvori blokadu koja ce radit preko bluetoth na mobu  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

mario_f15:

--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 21:51:23 ---sad ce ispat da svi mi forumači 50/70 cmm vozimo 50-55km/h, ima ih par izuzetaka.....dok se zaletiš malo žešće a ak imas kit naravno da hoćeš....i evo ti radara ...... :o :o

uostalom ja sam imo blokadu električnu i naravno sve super ali na tehničkom ovisi od mjesta do mjesta znaju ti isprobat skuter i onda još malo provozaju i opet na valjke da vidiš kako lako može probit blokada preko 55  ;D

ote fore sa prekidačima je prošlos...

e sad se slowreider sigurno onak zamislio  ??? :drunken_smilie: da stvori blokadu koja ce radit preko bluetoth na mobu  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---
nema on meni sta vozit skuter

ima pravo samo na valjke i to je to...

skuter je u mom vlasnistvu

nije moj skuter kurva da ga svi voze  :toothy12: :toothy12:

a bokte

3alfa3:

--- Citat: mario_f15 - 13 Travanj, 2010, 21:53:54 ---nema on meni sta vozit skuter

ima pravo samo na valjke i to je to...

skuter je u mom vlasnistvu

nije moj skuter kurva da ga svi voze

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

mario_f15:
kristijane pricas neke gluposti  ::)

njegovo je da mu ja dovezem skuter 0.5m od valjaka i tek onda on moze isprobat brzinu....

mos se mislit kad bi se murjaci vozali na nasim skuterima.... :toothy3: :toothy3: :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju