Općenito > Propisi
Ode tablica
3alfa3:
--- Citat: doritos - 13 Travanj, 2010, 21:36:00 ---jebe me se za pandure
--- Kraj citata ---
ne kuzim... Neko ti da pandura pa te jebe? ;D
kristijanSR70:
sad ce ispat da svi mi forumači 50/70 cmm vozimo 50-55km/h, ima ih par izuzetaka.....dok se zaletiš malo žešće a ak imas kit naravno da hoćeš....i evo ti radara ...... :o :o
uostalom ja sam imo blokadu električnu i naravno sve super ali na tehničkom ovisi od mjesta do mjesta znaju ti isprobat skuter i onda još malo provozaju i opet na valjke da vidiš kako lako može probit blokada preko 55 ;D
ote fore sa prekidačima je prošlos...
e sad se slowreider sigurno onak zamislio ??? :drunken_smilie: da stvori blokadu koja ce radit preko bluetoth na mobu ;D ;D ;D ;D ;D ;D
mario_f15:
--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 21:51:23 ---sad ce ispat da svi mi forumači 50/70 cmm vozimo 50-55km/h, ima ih par izuzetaka.....dok se zaletiš malo žešće a ak imas kit naravno da hoćeš....i evo ti radara ...... :o :o
uostalom ja sam imo blokadu električnu i naravno sve super ali na tehničkom ovisi od mjesta do mjesta znaju ti isprobat skuter i onda još malo provozaju i opet na valjke da vidiš kako lako može probit blokada preko 55 ;D
ote fore sa prekidačima je prošlos...
e sad se slowreider sigurno onak zamislio ??? :drunken_smilie: da stvori blokadu koja ce radit preko bluetoth na mobu ;D ;D ;D ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
nema on meni sta vozit skuter
ima pravo samo na valjke i to je to...
skuter je u mom vlasnistvu
nije moj skuter kurva da ga svi voze :toothy12: :toothy12:
a bokte
3alfa3:
--- Citat: mario_f15 - 13 Travanj, 2010, 21:53:54 ---nema on meni sta vozit skuter
ima pravo samo na valjke i to je to...
skuter je u mom vlasnistvu
nije moj skuter kurva da ga svi voze
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
mario_f15:
kristijane pricas neke gluposti ::)
njegovo je da mu ja dovezem skuter 0.5m od valjaka i tek onda on moze isprobat brzinu....
mos se mislit kad bi se murjaci vozali na nasim skuterima.... :toothy3: :toothy3: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju