Općenito > Propisi
Ode tablica
ToNYGP1Racing:
Jao vama sto vozite 50 i jao nama koji nemamo 50 i imamo serdarevica.. :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: Mark - 13 Travanj, 2010, 19:52:48 ---U zakonu izričito piše da su mopedi vozila koja ne razvijaju brzinu veću od 50 km/h i točka. Nije napisano niti da vozilo ne smije imati blokadu, niti kakva bi ona trebala biti. Dok ne dođe zakon na snagu koji će se protiviti ograničavanju brzine pomoću el. blokade mogu govoriti što žele, ali se mogu pozdraviti sa ovakvim izjavama :hello:
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
To sam pisao po forumima jos prije par godina - bas tim rijecima....
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 13 Travanj, 2010, 20:24:09 ---...problem je bio sto je bila podesena da motor jedva nabere 42km/h pa su skuzili da nesto ne stima
--- Kraj citata ---
Ono sto njih zanima - nemas problema. Bitno da nije vise od 55 km/h.
Eventualno te mogu (al ne znam da li kao kaznu nakon "privodjenja" - obicno na samom godisnjem tehnickom pregledu) zajebavat zbog nepravilnog rada motora (trokiranje)
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Travanj, 2010, 21:14:38 ---
Ono sto njih zanima - nemas problema. Bitno da nije vise od 55 km/h.
Eventualno te mogu (al ne znam da li kao kaznu nakon "privodjenja" - obicno na samom godisnjem tehnickom pregledu) zajebavat zbog nepravilnog rada motora (trokiranje)
--- Kraj citata ---
ali motor radi kao urica sa blokadom :frajer:
ovi u Osijeku i okolici idu na prepad, tako da se ekipa gotovo uvijek ukenja jer im drot proda maglu za dzabe, i onda se ljudima ruke toliko tresu da nisu sposobni upaliti prekidac nego ga samo pale/gase/pale/gase/pale/gase :laughing7:
treba ostati hladnokrvan
zL!Ko:
a dal di u zakonu pise da na motoru moras imat prsten na bolcni od variomata? ne pise. pa samo nek ti murjak pise kaznu ti pises zalbu i tako u krug. nedam im ni kune ;)
p.s. : cini se meni da i kod mene sjeda elek. blokada za koji dan..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju