Općenito > Propisi
Ode tablica
Mark:
--- Citat: Dabar - 13 Travanj, 2010, 18:22:06 ---Izcueni su da,dok sam vozio pokraj njega do tehnickog i stisko zmigavce reko mi je "ne vrijedi ti palit elektronsku blokadu",iako u mom slucaju to uopce nije bila blokada nego stvarno zmigavci :D
--- Kraj citata ---
U zakonu izričito piše da su mopedi vozila koja ne razvijaju brzinu veću od 50 km/h i točka. Nije napisano niti da vozilo ne smije imati blokadu, niti kakva bi ona trebala biti. Dok ne dođe zakon na snagu koji će se protiviti ograničavanju brzine pomoću el. blokade mogu govoriti što žele, ali se mogu pozdraviti sa ovakvim izjavama :hello:
SlowRider:
Peugeot Speedfight + sportski auspuh + gljiva = kombinacija sa kojom bi te i civili gadjali kamenjem.... jos su falile samo neonke....
nego, na koji nacin su ti izmjerili buku (sluzbeno), iako po ovom setupu skutera slobodno mogu od oka procjeniti da je nedozvoljena i biti ce sigurni.
ne kuzim zasto ti je rekao da ne vrijedi el. blokada, pogotovo jer si stajao na mjestu.... tako sam ja stajao pa sam si palio gasio blokadu dok sam pratio njegov motor, kada sam dosao na tehnicki onda sam je okinuo i neka je traze ako su majstori :laughing7:
btw imao sam isto iskustvo kao ti, samo sto tada nije vrijedio zakon o buci, ali svejdno se tise cuje airbox od gljive, iako je bio malo otvoren... stajao sam na crvenom i otero me na plocnik gdje je preuzeo prometnu i vozacku, morao sam sljediti do tehnickog gdje sam sa ponosom okinuo blokadu, ali problem je bio sto je bila podesena da motor jedva nabere 42km/h pa su skuzili da nesto ne stima, inace da sam je precizno podesio, nema sanse da skuze da nesto ne stima, jedino ako je neki expert ali taj bi morao rastavit pola skutera :laughing7:
jedino sto imam na skuteru da ne stima je spuh, ali bar se uredno glasuje , pogotovo kada ga brzinom munje vratim u tvornicko stanje sto se tice max. speeda
s obzirom da termo grupe ne trosim svake sezone ili prije, isplati se dat 700kn ako bas moram
bijesna glista:
Joj što bi volio da mene tako uštopa,pa da bar jednom vidim kakav je to užitak kad stisnem onaj crveni gumbić na el.blokadi (Skrivena ispod poklopca rezervoara-runner) a jos gledat drotinu kako mu nist nije jasno jer sam pored njega proletio,a na valjcima pokazuje 45 NEPROCJENJIVO!!!!!!!retrovizore imam,žmigavce imam,račun od rege i potpis kontrolora imam AJOOOOOOOOOJ VESELJA :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
SlowRider:
--- Citat: bijesna glista - 13 Travanj, 2010, 20:59:13 ---Joj što bi volio da mene tako uštopa,pa da bar jednom vidim kakav je to užitak kad stisnem onaj crveni gumbić na el.blokadi (Skrivena ispod poklopca rezervoara-runner) a jos gledat drotinu kako mu nist nije jasno jer sam pored njega proletio,a na valjcima pokazuje 45 NEPROCJENJIVO!!!!!!!retrovizore imam,žmigavce imam,račun od rege i potpis kontrolora imam AJOOOOOOOOOJ VESELJA :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
ne bi vjerovao, ali kada je mene zaustavio ja sam se kajao jer sam neposredno prije toga pocinio jedan prekrsaj i mislio sam da me zbog toga zaustavlja, iako nije bilo opticke vidljivost pa mi nije bilo jasno.... kada je rekao dani tehnickog pregleda, slijedite me, ja sam bio sav sretan jer sam znao da sam od tog trenutka cist iako je sljedilo mjerenje na valjcima :thebirdman: :thebirdman: :thebirdman:
3alfa3:
--- Citat: Dabar - 13 Travanj, 2010, 17:56:14 ---...utvrđuju kako: su skinute blokade variomata, razina buke prelazi dozvoljenu, skuter nema retrovizore i blatobrane, tablica na deklu znaci kao da je i nema, zmigavci kriva boja i nepravilno ucvrsceni...
--- Kraj citata ---
E zato te inicijalno zaustavio.
Drugi put kad budes u takvim prekrsajima, ustedi 700kn i strgaj kabel od svjecice. Barem nesto...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju