Općenito > Propisi
Ode tablica
DvdAerox:
LOL ali "on je znao da si stavio gljivu da bis dobio na snazi"
Stvarno ima bisera, mozda nas sad i cita, mozda je on jedan od nas i ima doma friznut skuter :toothy11:, trebao si ga pitat sta ti jos preporucuje da bis dodatno dignuo snagu :toothy12:
mario_f15:
--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 18:39:25 ---on ti s nalogom dođe odveze skuter, i onda ga u policiji oni rastave i nađe ju...
prošle godine u novoj gradiški su skuteri padali kao kruske sa stabla na tehničkom, ja sam imo srecu kad su doterli skutere na vanredni jer sam bio u stanici na tehničkom pa su vjerovatno mislili da idem regat skut i da imam blokadu....pa crijeva mi se preokrenula.....kad popušiš kaznu drugčije ces razmisljat, nije više kao prije kad policija nije imala pojma sta je kit a sta variomat, ima još onih zaostalih ali gledaj okolo malo ima puno mladih nečeš ih zajeb....
pa ajd stavi se u ulogu policajca stojiš kraj ceste i ide skuter, tabla na deklu, spuh, dreči ko konj a nejde i misliš da će te preveslat da ces ispast glup.....
točno znam i ponavljam bilo je davno 2001 ili 2002 god tako nekako kad se neko zaljepio skuterom sa 110km/h pa nakon toga još dvojica trojica i eto odtad počinju sranja na dalje a sad je 2010god,
ides skuterom i vozis se jedno oko ti je napred a drugo u retrovizoru gleda.....di je murja jel je jel nije oce zaustavit jel neće oću dobot kaznu ili ne...
bolje je ipak dat 3000kn za kategoriju za jači motor nego davat pare u drzavni proračun....narvno nismo svi u mogucnosti uvjek....
--- Kraj citata ---
on meni mora skuter vratit kakav sam ja njemu predao,a to kako ce on trazit blokadu i gdje to nije moje. :toothy11:
sve to ovisi i kakav je policajac..
nekazem ja sve si u pravu....
mozda cu i ja drugacije razmisljat kad popusim kaznu...
sve sreca jos nisam nadrapao...hvala bogu. :icon_thumright:
al ocu rec da nemamo svi novaca za jaci motor....volio bih da imam.. :toothy10:
DvdAerox:
Istina, od kad su uveli zakon da skuter mora ici 50, iliti mora imat blokade, bilo je jos 3,4,5 godine lufta, onda su poceli rokat, ali u ono vrijeme kada je kazna za kacigu bila 50 kn, e tada je bilo najbolje, mogo ti se motor cut 5 km, nis nebi rekli... U svakom slucaju, mislim da nebi bilio lose stavit originalni auspuh preko ljeta, kada ih ima na motoru...bar to kod nas, vidio sam da u vecim gradovima voze i zimi, ili bar kada je vani hladnije.. tu kod nas ih ipak nema, ali zato ljeti dobe pojacanje..
Hrvoje_40:
--- Citat: DvdAerox - 13 Travanj, 2010, 18:40:21 ---LOL ali "on je znao da si stavio gljivu da bis dobio na snazi"
Stvarno ima bisera, mozda nas sad i cita, mozda je on jedan od nas i ima doma friznut skuter :toothy11:, trebao si ga pitat sta ti jos preporucuje da bis dodatno dignuo snagu :toothy12:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
sule:
--- Citat: DvdAerox - 13 Travanj, 2010, 18:48:33 ---Istina, od kad su uveli zakon da skuter mora ici 50, iliti mora imat blokade, bilo je jos 3,4,5 godine lufta, onda su poceli rokat, ali u ono vrijeme kada je kazna za kacigu bila 50 kn, e tada je bilo najbolje, mogo ti se motor cut 5 km, nis nebi rekli... U svakom slucaju, mislim da nebi bilio lose stavit originalni auspuh preko ljeta, kada ih ima na motoru...bar to kod nas, vidio sam da u vecim gradovima voze i zimi, ili bar kada je vani hladnije.. tu kod nas ih ipak nema, ali zato ljeti dobe pojacanje..
--- Kraj citata ---
kod nas u selu preko ljeta znaju bit dvojica na motorima i to u razmaku od 500m :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju