Općenito > Propisi
Ode tablica
kristijanSR70:
joj mario kako nekuzis meh blokada je blokada koju nemoš svaki čas metnit i skinut ili jedno ili drugo i ona je legalna, ako ju skines najebes...
a el blokada ti je nelegalna bas zboog toga sta ju pališ po želji tj imaš ili nemaš...
i da mario dovezi motor do mog bratića, nađe ti bokadu u tren oka,,,,nekad je to bilo ok, danas vise nije
kristijanSR70:
ima ti pravo raskopat motor i ne sastavit ga nazad pomoću naloga.....
mario_f15:
--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 18:24:23 ---@ hrvoje40 -- kuzim ja tebe ali ti mozes otic negde na neku cestu di mislis da nema policije i recimo tamo ograničenje 70km/h i policajac doli negdi sa radarom nevidiš ga i voziš nekih 65 i on te snimi, tad ti je nepotrebno uključit blokadu, najvise mislim na takve situacije...
@mario - ajde molim te vozi 50 cjelim putem, mozes ako ides u trgovinu i nazad, meni je motor za duze duze relacije i nisam reko da kupiš vxr ali bilo sto makar i rox 100...
odkad vozim ajmo tako reć vxr zivci su mi smireni, uzivam u voznji nema straha, tj novčani gubitak, jbse meni ako bi me zaustavili ali treba kaznu platit
--- Kraj citata ---
kad bi ovako razmisljao onda bi se trebao bojat svega... :toothy3:
pa znas i ti gdje je ... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
nekazem ja,sranje jesu blokade i tehnički....al jos se uvijek moze provuć :icon_thumright:
--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 18:28:45 ---ima ti pravo raskopat motor i ne sastavit ga nazad pomoću naloga.....
--- Kraj citata ---
kakog mu ja dadnem takog mi on mora vrati,budi siguran...
to je moje vlasništvo :D
a ja cu dobit određenu kaznu sto sam kriv...
a on skuter mora vratit uredan :)
Hrvoje_40:
--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 18:27:06 ---joj mario kako nekuzis meh blokada je blokada koju nemoš svaki čas metnit i skinut ili jedno ili drugo i ona je legalna, ako ju skines najebes...
a el blokada ti je nelegalna bas zboog toga sta ju pališ po želji tj imaš ili nemaš...
i da mario dovezi motor do mog bratića, nađe ti bokadu u tren oka,,,,nekad je to bilo ok, danas vise nije
--- Kraj citata ---
najbolja varijanta je ako imaš poznatog policajca
kristijanSR70:
on ti s nalogom dođe odveze skuter, i onda ga u policiji oni rastave i nađe ju...
prošle godine u novoj gradiški su skuteri padali kao kruske sa stabla na tehničkom, ja sam imo srecu kad su doterli skutere na vanredni jer sam bio u stanici na tehničkom pa su vjerovatno mislili da idem regat skut i da imam blokadu....pa crijeva mi se preokrenula.....kad popušiš kaznu drugčije ces razmisljat, nije više kao prije kad policija nije imala pojma sta je kit a sta variomat, ima još onih zaostalih ali gledaj okolo malo ima puno mladih nečeš ih zajeb....
pa ajd stavi se u ulogu policajca stojiš kraj ceste i ide skuter, tabla na deklu, spuh, dreči ko konj a nejde i misliš da će te preveslat da ces ispast glup.....
točno znam i ponavljam bilo je davno 2001 ili 2002 god tako nekako kad se neko zaljepio skuterom sa 110km/h pa nakon toga još dvojica trojica i eto odtad počinju sranja na dalje a sad je 2010god,
ides skuterom i vozis se jedno oko ti je napred a drugo u retrovizoru gleda.....di je murja jel je jel nije oce zaustavit jel neće oću dobot kaznu ili ne...
bolje je ipak dat 3000kn za kategoriju za jači motor nego davat pare u drzavni proračun....narvno nismo svi u mogucnosti uvjek....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju