Općenito > Propisi
Ode tablica
Dabar:
Izcueni su da,dok sam vozio pokraj njega do tehnickog i stisko zmigavce reko mi je "ne vrijedi ti palit elektronsku blokadu",iako u mom slucaju to uopce nije bila blokada nego stvarno zmigavci :D
kristijanSR70:
@ hrvoje40 -- kuzim ja tebe ali ti mozes otic negde na neku cestu di mislis da nema policije i recimo tamo ograničenje 70km/h i policajac doli negdi sa radarom nevidiš ga i voziš nekih 65 i on te snimi, tad ti je nepotrebno uključit blokadu, najvise mislim na takve situacije...
@mario - ajde molim te vozi 50 cjelim putem, mozes ako ides u trgovinu i nazad, meni je motor za duze duze relacije i nisam reko da kupiš vxr ali bilo sto makar i rox 100...
odkad vozim ajmo tako reć vxr zivci su mi smireni, uzivam u voznji nema straha, tj novčani gubitak, jbse meni ako bi me zaustavili ali treba kaznu platit
Hrvoje_40:
--- Citat: Dabar - 13 Travanj, 2010, 18:22:06 ---Izcueni su da,dok sam vozio pokraj njega do tehnickog i stisko zmigavce reko mi je "ne vrijedi ti palit elektronsku blokadu",iako u mom slucaju to uopce nije bila blokada nego stvarno zmigavci :D
--- Kraj citata ---
ja mislim (mogu provjeriti) da oni nemaju pravo raskopati cijeli skuter
Dabar:
--- Citat: Hrvoje_40 - 13 Travanj, 2010, 18:18:39 ---uvijek imaš onu varijantu da si kupiš jači skuter ili motor
--- Kraj citata ---
Uvijek sam govorio da jaci motor i nafrizirani skuter nije isto,sarafanje je to sto je zanimljivo :) Skuter je vise bio iz gusta, vozio se mozda jednom tjedno, nije bio glavno prijevozno sredstvo :) Voznja kad su me uhvatili je bila prva ove sezona i to jos probna voznja nakon popravka,znaci samo sam prosao ulicom :D
mario_f15:
--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 18:24:23 ---@ hrvoje40 -- kuzim ja tebe ali ti mozes otic negde na neku cestu di mislis da nema policije i recimo tamo ograničenje 70km/h i policajac doli negdi sa radarom nevidiš ga i voziš nekih 65 i on te snimi, tad ti je nepotrebno uključit blokadu, najvise mislim na takve situacije...
@mario - ajde molim te vozi 50 cjelim putem, mozes ako ides u trgovinu i nazad, meni je motor za duze duze relacije i nisam reko da kupiš vxr ali bilo sto makar i rox 100...
odkad vozim ajmo tako reć vxr zivci su mi smireni, uzivam u voznji nema straha, tj novčani gubitak, jbse meni ako bi me zaustavili ali treba kaznu platit
--- Kraj citata ---
vozim 50kmh stalno
i 50 kubika i nije za duze relacije,to je samo za grada i ok
ako nas ide u grupi povezem malo brze i opet dobro :toothy11:
nikad nisam presao ograničenje ,ama bas nikad
i nisam uzeo motor da se trkam s nekim,vec da mogu obavit ono sto trebam i kuca. :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju