Općenito > Propisi

Ode tablica

<< < (21/36) > >>

Hrvoje_40:

--- Citat: Dabar - 14 Travanj, 2010, 17:59:14 ---Vidim da ste se raspisali o retrovizorima i ostalom,pa da vam kazem kako mi je prije tehnickog policajac dok smo cekali da prodje vlak i pricali :) i sam rekao kako moram imat barem lijevi retrovizor. Iako razlog zaustavljanja nije bio taj nego klopotanje gljive i spuha u kombinaciji cak i na leru (sta cu kad s airboxom nisam nikako uspio nastelat :). A sto se tice oduzimanja i vozanja skutera za to neznam,ali mog niko od njih nije ni pipnio. Rekli su da ga doguram na valjke,isto tako kad je zavrsio ja sam ga odvezo sa valjaka na slikanje.

--- Kraj citata ---
pa ako se voziš po gradu 1 retrovizor bi morao imati  :happy6:

pralas:
dabar,evo sad sam vidio sta je bilo...stvarno uzas vise nemos ni skuter voziti,a jos nisi ni prekrsaj napravio...prvi put cujem da se to u osijeku dogodilo i sad me vec malo trta,da je mene tako zaustavio a ja nemam ni vozacku al bi ja naje....sad dok ne odem na polaganje necu se ja bas puno voziti...mislim ne vozim se ja u osijeku nego u naselju ali tamo isto na motoru znaju proci...vidi se da je drzava u banani,za svaku te sitnicu zaustave prije si se mogo bez problema voziti... :dontknow:,po tome bi svi trebali voziti serijale pod blokadom ko neki dedeki... ;D

ToNYGP1Racing:

--- Citat: ivan pralas - 14 Travanj, 2010, 18:46:49 ---dabar,evo sad sam vidio sta je bilo...stvarno uzas vise nemos ni skuter voziti,a jos nisi ni prekrsaj napravio...prvi put cujem da se to u osijeku dogodilo i sad me vec malo trta,da je mene tako zaustavio a ja nemam ni vozacku al bi ja naje....sad dok ne odem na polaganje necu se ja bas puno voziti...mislim ne vozim se ja u osijeku nego u naselju ali tamo isto na motoru znaju proci...vidi se da je drzava u banani,za svaku te sitnicu zaustave prije si se mogo bez problema voziti... :dontknow:,po tome bi svi trebali voziti serijale pod blokadom ko neki dedeki... ;D

--- Kraj citata ---
2 tjedna prije polaganja se uopce nisam vozio da me ne zaustave i zabrane polaganje.. radi se treba mao strpit i onda uzivat..  :headbang:

pralas:
e da,to je i mene strah...ak me zaustave nema do 18 polaganja i mogu skut prodat! :icon_thumright:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: ivan pralas - 14 Travanj, 2010, 20:12:54 ---e da,to je i mene strah...ak me zaustave nema do 18 polaganja i mogu skut prodat! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Koliko ti treba jos do polaganja?  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju