Općenito > Propisi
Ode tablica
Hrvoje_40:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 14 Travanj, 2010, 09:44:49 ---Istina. Tako treba. :headbang:
--- Kraj citata ---
a ako čemo realno nisu policajci baš glupi
veka84sb:
Evo kako to izgleda sa gledista policajca.... (znam nije skuter....)
Luka 0101:
gle nema tu prevelike filozofije...
ako si u prekrsaju... bok... kazna.. i to je to..
da sam policajac i da mi ides prodavat spike i radit budalu od mene tek bi onda isao jos cjepidlacit oko svake sitnice jer mi vrijeđas inteligenciju...
nisu oni krivi kaj su vama skuteri u prekrsaju.. glup je zakon, al ga se treba pridrzavat... htjeli mi to ili ne..
a kaj vam je za silu vozit se bez retrovizora, svjetla, žmigavaca, sa tablicom kod dekla il pod repom ... bas i nije...
u svakoj temi kad nekoga ulove dojde do iste raspave...
autor ove teme je s razlogom popusio kaznu i neka je... kad se sam isao zajebavat nek mu bude...
Hrvoje_40:
--- Citat: Luka 0101 - 14 Travanj, 2010, 09:53:46 ---gle nema tu prevelike filozofije...
ako si u prekrsaju... bok... kazna.. i to je to..
da sam policajac i da mi ides prodavat spike i radit budalu od mene tek bi onda isao jos cjepidlacit oko svake sitnice jer mi vrijeđas inteligenciju...
nisu oni krivi kaj su vama skuteri u prekrsaju.. glup je zakon, al ga se treba pridrzavat... htjeli mi to ili ne..
a kaj vam je za silu vozit se bez retrovizora, svjetla, žmigavaca, sa tablicom kod dekla il pod repom ... bas i nije...
u svakoj temi kad nekoga ulove dojde do iste raspave...
autor ove teme je s razlogom popusio kaznu i neka je... kad se sam isao zajebavat nek mu bude...
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Dabar:
Vidim da ste se raspisali o retrovizorima i ostalom,pa da vam kazem kako mi je prije tehnickog policajac dok smo cekali da prodje vlak i pricali :) i sam rekao kako moram imat barem lijevi retrovizor. Iako razlog zaustavljanja nije bio taj nego klopotanje gljive i spuha u kombinaciji cak i na leru (sta cu kad s airboxom nisam nikako uspio nastelat :). A sto se tice oduzimanja i vozanja skutera za to neznam,ali mog niko od njih nije ni pipnio. Rekli su da ga doguram na valjke,isto tako kad je zavrsio ja sam ga odvezo sa valjaka na slikanje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju