Općenito > Propisi

Ode tablica

<< < (22/36) > >>

pralas:
ja sam u 3mj. napuni 15 i pol,tako da mogu odmah  ici... ;D,ali stari mi neda kao dok skola ne zavrsi ili u 6mj.kao imam lose ocjene a 6 predmeta sam popravio sad mu moram reci da ode na informacije pa da se uvjeri,valjda ce me onda pustiti nmg se vise ovako voziti...a nmg ni gledati skut u garazi! :toothy9:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: ivan pralas - 14 Travanj, 2010, 20:17:42 ---ja sam u 3mj. napuni 15 i pol,tako da mogu odmah  ici... ;D,ali stari mi neda kao dok skola ne zavrsi ili u 6mj.kao imam lose ocjene a 6 predmeta sam popravio sad mu moram reci da ode na informacije pa da se uvjeri,valjda ce me onda pustiti nmg se vise ovako voziti...a nmg ni gledati skut u garazi! :toothy9:

--- Kraj citata ---
Glancaj, peri i cisti. Nemoj se vozit. Kad polozis uzmi 200 kn za bengu i vozi se od jutra pa do mraka..

Ja u skolu nisam iso kad sam dobio vozacku nakon ispita ujutro...  :laughing7:

pralas:
haha,koji si ti car!!! ;D,morat cu nekako izdrzati!!!jos sad policije na svakom koraku! :hmh:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: ivan pralas - 14 Travanj, 2010, 20:37:07 ---haha,koji si ti car!!! ;D,morat cu nekako izdrzati!!!jos sad policije na svakom koraku! :hmh:

--- Kraj citata ---
:laughing7:
nemoj samo da ti spice 15 t kn zbog vozacke...  :angry7:

pralas:
hehe,nadam se da nece...od kad sam vido ovu temu jos da se to dogodilo u os,bas se i ne vozim puno... :(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju