Općenito > Propisi
Ode tablica
Dabar:
Istina,policajac je bio ispod 30 godina i vjerujem da nije glup i da kuzi :) Kazne su 700 za blokadu, 700 za buku, 300 retrovizori i 300 tablica. Nije problem vratit serijski look,ali to podrazumjeva i serijski spuh sto znaci kanta od skutera :)
Elektronsku blokadu mogu stavit,ali opet mi ostaje 700 kn kojih mogu svaki dan dobit zbog buke i 103 kn koliko se placa vanredni tehnicki :)
Hrvoje_40:
--- Citat: Dabar - 13 Travanj, 2010, 18:17:46 ---Istina,policajac je bio ispod 30 godina i vjerujem da nije glup i da kuzi :) Kazne su 700 za blokadu, 700 za buku, 300 retrovizori i 300 tablica. Nije problem vratit serijski look,ali to podrazumjeva i serijski spuh sto znaci kanta od skutera :)
--- Kraj citata ---
uvijek imaš onu varijantu da si kupiš jači skuter ili motor
mario_f15:
--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 18:12:05 ---dosta ima novih policajaca naših godišta, nisu oni glupi, stariji policajci su dobro naučeni za ovu godinu, nije da pametujem ali bit ce jajo jako gadno ove godine...
neznam meni je bilo bolje platit si vozacki i uzet jači motor da sam miran nego kao u ovom slučaju plaćat kazne, jedno po jedna i nakupit će se.......
nemozes je vise zahebat, sad ti oni krecu u akcije skupljat skutere i tablice dole...
osim svega toga ovo najvise vrijedni za one koji dosta koriste skuter sto krace ili duze relacije....em strahovanja za vanredni tehnički em da naletiš negdi na radar sa recimo 70km/h.......
koliko ti je kazna sve skupa ?
--- Kraj citata ---
pa sad bi svi trebali kupiti vxr-a :laughing7: :laughing7:
pa necu vozit 70kmh vozim po ograničenju 50kmh i miran sam
sta ti vredi i vxr kad je ograničenje u selu 50kmh isto kad te i s njim snimi radar mozes dobit kaznu :binkybaby:
nekazem ja sranje jesu te blokda i vanredni tehnicki,stavim elektronsku blokadu i koliko toliko sam miran.. :toothy12:
vozim se dve godine sa skuterom 50ccm,nikad nisam bio na vanrednom tehnickom,al je na motoru sve uredno,tablica retrovizori,zmigavci sve bas sve
isto nemam blokade :)
imam el.blokadu i na neki nacin sam miran ::D
kristijanSR70:
eh da električna blokada uz to da je skuter ful serijski , od spuha pa na dalje, jer oako ti imas spuh ovo ono nadrkano e vise si sumnjiviji i onda odes i prođes ehnički....tu nesto nestima i tada ti mogu oduzet skuter i rastavit i prekopat i nađu blokadu.......
dosta njih je izučeno već gdje se i prekidači skrivaju
mario_f15:
--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 18:19:08 ---eh da električna blokada uz to da je skuter ful serijski , od spuha pa na dalje, jer oako ti imas spuh ovo ono nadrkano e vise si sumnjiviji i onda odes i prođes ehnički....tu nesto nestima i tada ti mogu oduzet skuter i rastavit i prekopat i nađu blokadu.......
dosta njih je izučeno već gdje se i prekidači skrivaju
--- Kraj citata ---
mogu oni rastavljat koliko hoce
jel skuter ide 50 kmh ,ide i sta imaju vise trazit :dontknow:
samo biti kulturan i ne se uplasit :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju