I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Star je 3 tjedna,motor kad se osusi super radi,a moj jebeni problem ne spada pod garanciju al me kajaju !!!!!u servisu su super decki al u ducanu gdje sam kupio motor frajer prodaje maglu,da decki u servisu nekaj budu rješili al njima su ruke svezane jel to mogu samo meni naplatit a ja neželim plačat nešto što bi trebalo bit ispravno
Citat: Damir 2T - 15 Kolovoz, 2007, 15:23:08Star je 3 tjedna,motor kad se osusi super radi,a moj jebeni problem ne spada pod garanciju al me kajaju !!!!!u servisu su super decki al u ducanu gdje sam kupio motor frajer prodaje maglu,da decki u servisu nekaj budu rješili al njima su ruke svezane jel to mogu samo meni naplatit a ja neželim plačat nešto što bi trebalo bit ispravno Jel to čuveni "RPM"? I onaj retard od vlasnika (ako je on uopće vlasnik)...Uglavnom to što trokira može bit da ti voda dođe u karburator preko filtera zraka koji se vjerojatno natopi vodom. Jedino rješenje ti je nabavit garažu ili bar nekakvu ceradu.
voda u filteru to mi je malo cudno jer je dobro zatvoren,trokira na odredjenom broju okretaja npr do pola gasa je ok dodje do 40 kmh i onda pocne trrrrrrrr okirrrat.DA retarda i pol do dvije tri ako ne i vise :9 kako si samo znao za cuveni "RPM"
zamijeni svječicu,
pa ak se spuzva namoci onda ti te kapljice vodu ulaze u karb i trokira, logicno. osim toga, probaj, natoci si vodu u airbox pa da vidis....
Nemora biti da je voda u frgi ili filteruMoguce da ti je do struje.Odnosno kad ti voda dode na kabl od svijecice i lulicu onda ti voli probijati napon i pocne trokirati to isto se i meni desilo na mom motoru jel nevalja kabel i lulica.Novo nije skupo nekih 30-40kn.Kad sam ga prao ili na kisi se vozio to se desavalo.
Provjeri da li je konektor (ako ga tvoj skut uopce ima) kod magneta mokar iznutra na kontaktima. To je rak rana Piaggio motora.Ako je, onda ga osusi fenom, nasprejaj sa (ali vrlo malo) WD-40 ili kontakt-sprejem ako ga imas i ponovo zastekaj. I budi pazljiv kad ga odspajas da ne iscupas zice iz njega - on ima kopcu koju je prije rastavljanja potrebno pomaknuti.