Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Ma to me držalo jako kratko. Ni ja to nisam volio, samo sam ispitivao granice enginea Ja bih rekao da je malo realnija ova moja verzija
a koliko najbrže idu ti tvoji?
Ja otvorim temu da mi pomognete ,a na kraju evo listam sve oglasnike i gledam cijene Porsche-a prodje radni dan ....
Ma odi tamo sarafat minareli ! mene tu nasao zaje%avat
Ja nisam, al ću uskoro i onda se ne skidam od nje bar tjedan-dva Veka, jesi za probu neš novoga? Na primjer moju verziju igre Na većini auta je razlika minimalna, ali osjetna (na bolje), a na nekima je drastična kad su ga fulali totalno
Moram malo Nismo se dugo vidli, a kak zgleda nebumo se tak skoro Daj mi nekak sredi, reci dečkima od kud odlazim
Jesam ja,ovaj moj je demo
Pa za koga nas smatras ? Nismo ti mi vlasnici minarelia da nista osim sarafati po skuteru ne znamo!
Sad si razmišljam kak da napravim patch da ne trebam slat cijelu igru. Jel bute znali ako napravim klasični zazipani exe file kliknut na njega i odabrat lokaciju Need For Speed Porsche Unleashed foldera?
Valjda ,znaci odpakiram u mapu s NFS-od?
Ne, napravit ću exe koji će to umjesto tebe radit, ti mu samo kažeš gdje
a jel meni mozes napraviti... ono... kad upalim komjuter, i kad se dignu vinovsi.. da onda.. ono.. ja samo kliknem na mozillu i odmah da mi se google otvori?
Evo jos jedan radni dan gotov! Za 8 min idem kuci odmarati ,ubi ovo radno vrijeme!