s obzirom da nitko nista pametno ne pise iako sam vise puta zamolio konkretno i jasno,
stoga ovo cu zakljucat i preporuciti da se drzite pravila koja sam sastavio:
1. drzite se procedura, ne okolo i naokolo nabacivat poluinformacije, nego sve po PSu ..ako treba nekoga prijaviti, za to se otvara NOVA tema u za to predvidjenom podforumu i s konkretnim argumentima . isto tako + ili - se može dati samo vezano za neki oglas na forumu, dakle mogu ga dati samo oni koji su sudjelovali u transkaciji, i to na način da bude i link na oglas itd. dakle sve po proceduri i nece biti brisanja.
2. i nemojte plakat zbog nekih spamm tema, pogotovo ako je bilo upozorenja..
sto se tice bannanja, moderatori bi to mogli malo osjecajnije rjesavati, pa eto dajte malo vise razumjevanja za one koji imaju vremena i volje uciniti nesto posteno i na korist foruma bez obzira sto to ne rade po dogovorenim procedurama. kao i u ovim offtopic podforumima. ali ekipa, pomognite moderatorima i drzite se istih, pa nije to neki problem niti SF, sve je vise manje jasno i kad vas netko uputi, zasto i dalje tvrdoglavo morate po svome?
toliko .. ako i dalje sta treba, imate podforum za prituzbe i pohvale, PM email itd.. nema straha
, ali ni anarhije
PS
i da ne zaboravim, sto je bilo na njuskalu, nekom drugom forumu, itd, to je stvar njuskala i tih drugih foruma i tamo se treba zaliti po njihovim procedurama.
ovdje ako postoje neki argumenti se može napisati tema , ali na
kulturan način, kao neka vrsta upozorenja, u pravilu mi tu nista necemo dalje poduzimati jer nema veze s forumom, ali ovisno o tezini problema cemo vidjet sta i kako i da li ipak ima smisla staviti neko upozorenje.. smatram da ako se otvori tako neka tema , je vec samo po sebi dovoljno upozorenje na tog novoregistriranog člana..