Tehnički kutak > Styling skutera
Bad look-problemcic
P.A.L.A.C:
--- Citat: roby44 - 15 Kolovoz, 2007, 11:26:22 ---vjerojatno zato sto vecina tih sprejeva nisu spojivi (prozirni na akrilni), meni se to puno puta dogodilo al ne na skuteru :toothy3:
trebas probat na necemu prije sprejanja.
--- Kraj citata ---
sad sam uzeo crni akrilni al sjajni vec ima lak u sebi, i narandjasti mi je napravio isto akrilni vec se sjaji, tako da ne moram odvojeno bojat, sad valjda nece popucat. :headbang:
samo eto muci me to sta cu s plastikama, ogulit do kraja pa primer, ili ko sto speed kaze samo spric kit gore pa boju?? :dontknow: :dontknow:
roby44:
ja sam najvise uspjeha imao sa dvokomponentnim lakom za parkete. treba ga spricat pistoljem, savrseno se zapece na boju i jako ga je tesko ogrebat. zato i je za parkete :toothy12:
samo treba pazit s bojom, dosta je agresivan pa moze pojest boju tako da ne ide na svaku.
Benjamin:
Gle najsigurnije je sve na novo.To je 100% pravi nacin.
Sta ima veze ako je bio primer covijek ljepo veli da je sve posmirglao znaci i primer je posmirglao tako da je opet podloga gola plastika.Znaci nebu se boje primila.Nemora bit mozda ima srece pa nece ali ja se nebi zaje.... s tim.Sve na novo onda sam 100% siguran.
Da boja popuca jel vecina sprejevan isu spojivi i ima Akrilna boja,baza itd...
Ali ja se pitam cemu uopce s sprejem farbati plastike kad je jeftinije s kompresorom.Znaci pravo lakiranje.
0.5L crne boje kosta nekih 30-40kn.A jedan sprej kosta vec 20kn i lako se ispire s benzinom i sklon je pucanju ako se ne slazu sastavi bezbonog itd...
Mene je materijal za lakiranje mog skutera izasao nekih 150-200kn.Ali to sam kupio bas sve kaj treba za polakirati.Boja,Bezbojni,ucvrscivac,spric kit,kit,vodobrusni papir raznih vrijednosti,pik traka i neznam jel jos kaj bilo.
P.A.L.A.C:
znaci gulim do kraja pa primer, ok.
u kolko slojeva ide primer onako tanko jel??
on se ne smirgla vise?? :glasses9:
Benjamin:
Primer ja uvijek bacim u 2 sloja sigurno je sigurno.
Ne njega nemoras smiglati.Lijepo ga glatno i jednakomjerno naneses da ti se ne scijedi i nemas problema.
Jedino se spric kit smirgla kad se posprica.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju