Tehnički kutak > Styling skutera

Bad look-problemcic

<< < (2/9) > >>

P.A.L.A.C:

--- Citat: Benjamin - 15 Kolovoz, 2007, 11:13:55 ---Kolko ja znam da se nebude primila.Ali u cemu je problem da sve osmirglas i nanovo prespricas s primerom onda s bojom.Najsigurniji nacin.Cemu komplicirati.

--- Kraj citata ---

pa ustvari i to sto kazes, samo opet, ko ce tolko smirglat, jooooj.  :toothy11:

al ok, jbga. znaci te ajmo rec nacete plastike da fino ismirglam do kraja i onda primer gore, pa kad se posui onda boja.

primer u kolko slojeva??

roby44:
mislim da ne bi trebalo bit problema sa ljustenjem na tom djelu ak ne stavis primer, pretpostavljam da dio nije bas velik...

speed:

--- Citat: roby44 - 15 Kolovoz, 2007, 11:16:49 ---mislim da ne bi trebalo bit problema sa ljustenjem na tom djelu ak ne stavis primer, pretpostavljam da dio nije bas velik...

--- Kraj citata ---
sve prespricas sprickitom i boja ce ti se uhvatit,ako bi isao primerom sva boja bi ti se digla,i onda bi morao sve to ponovno smirglat i opet stavljat sprickit,znaci samo predji sprickitom i onda stavi boju,inace primer ti se nanosi na plastike koje se prvi put bojaju,a na ovim tvojim je vec bila boja,tako da nije potrebno ga sad stavljat,

P.A.L.A.C:
e sad ste me fino razjebali sad vise neznam kga slusat kako zasto zbog cega. lol  :laughing6: :laughing6:

i samo me jos nesto zanima, zasto mi je poja onako kao popucala??

ovako sam t obojo prvi put, znaci fino posmirglo platike, bile glatke ko pasja kesa,  i onda mat crni u 2-3sloja fino, i lak na to kasnije

predobro ispalo, al zasto je tako popucalo??? nakon dan dva  :dontknow:

bojim se da se to opet ne dogodi.  :binkybaby:

roby44:
vjerojatno zato sto vecina tih sprejeva nisu spojivi (prozirni na akrilni), meni se to puno puta dogodilo al ne na skuteru  :toothy3:
trebas probat na necemu prije sprejanja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju