Tehnički kutak > Styling skutera
Bad look-problemcic
P.A.L.A.C:
znate vi kolke su to muke kod mene doc do same plastike. ima 5 slojeva boje :laughing6: :laughing6:
al ok nema veze. bude sve ok. :headbang:
Benjamin:
E zato prije svakog lakiranja se sve posmirgla a ne samo sloj na sloj.Ali ako je s kmpresorom farbano onda se boja nebu dugnula.Samo je sprej osjetljiv kolko ja znam.
Zalij sve s nitro razredivacom i skini boju.tak sam ja.Par puta prelijes i ona se boja pocne topiti a oni doljni slojevi onak postanu gumeni.I onda samo treba negdje zapoceti guliti.I kad pocnes samo skidas slojeve boje.Onak komadici ti se skidaju.Ko da gulis kozu.
Tak sam ja prije lakiranja.Zaje.... je ali ono kad krene ide pomalo.
Ja sam se namucio ko nikad kad sam pripremao plastike.Isto sam kupio plastike rabljene kaj su bile 443216 puta prespricane s sprejom.samo onak da lici na nes.Uzas.
P.A.L.A.C:
dao mi je dida fen pa sam grijo neke plastike al onak lagano i skido boju ide fino, kao sto kazes kao da kozicu gulis, tako da cu s tim to napravit. :headbang:
eto decki hvala, nadam se da cu do nedjelje to sve slozit. :glasses9:
btw. benjamin - addo sam te na msn. :icon_thumright:
P.A.L.A.C:
decki evo jos jedan bed, sj#bo sam se, to sa zab napisat kako sam skido boju grijanjem i nozem lgano gulio negdje sam uso malo dublje.
sad me strah da se to ne vidi, oce primer prekrit te rupice ili moram ici spric kit??
ako mora ubit cu se nemam vise love. inace jel ide prvo primer pa spric kit ili obratno?? :dontknow:
roby44:
spric kit, primer nista ne pokriva.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju