Tehnički kutak > Garaža

ZVONKO a.k.a. Peugeot Hexagon 180

<< < (15/17) > >>

Lazo:
eto da vam se malo javim... svi koji su mislili da to neće valjat su bili u krivu... radi skuter bez problema, samo bi kvačilo trebao promjenit i to je to   :hello:

mhr-team:
ma nema šta skuter ne valjati... vidio sam ga brajo uživo sve je oke... jedino nosač napravi kako spada i amerika... jer mašina stvarno ružno stoji... dođi do mene pa pogledaj kako sam ja to izveo ako hoćeš i ima da bude pravi mali minken... i de nabaci koju sliku  ;D

B.E.R.O.:
Ja sam mislio da taj motor vise nije ziv!!!??
 :sad3: :sad3:

Lazo:

--- Citat: mhr-team - 08 Siječanj, 2012, 11:16:34 ---ma nema šta skuter ne valjati... vidio sam ga brajo uživo sve je oke... jedino nosač napravi kako spada i amerika... jer mašina stvarno ružno stoji... dođi do mene pa pogledaj kako sam ja to izveo ako hoćeš i ima da bude pravi mali minken... i de nabaci koju sliku  ;D

--- Kraj citata ---

Jbg u osijeku sam... Kad odem jedan vikend kuci onda cu malo slikat :)
Bero normalno da je ziv, kako si mogo sumnjat u to :O ;D

mhr-team:

--- Citat: Lazo - 09 Siječanj, 2012, 02:01:06 ---Jbg u osijeku sam... Kad odem jedan vikend kuci onda cu malo slikat :)
Bero normalno da je ziv, kako si mogo sumnjat u to :O ;D

--- Kraj citata ---

a zaboravio sam da si se ošoooo školovat u os... onda mi je sve jasno... dođeš kući na par dana i jednostavno nemaš volje za skuter  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju