Tehnički kutak > Garaža

ZVONKO a.k.a. Peugeot Hexagon 180

<< < (14/17) > >>

Lazo:
ma znam i ja da je previsoko mašina (još uvijek dobro vidim), al šta je tu je... tako će i ostat dok neskupim nekih para pa ću se bavit nosačem... uglavnom počinje se ponovno radit, felge u bijelo, nosač amortizera ide na nosač undertail-a kojeg ću malo pojačat, pa se za undertail snalazit, vile idu kod tokara da se srede stupovi, a možda bude i novi stup rađen da neupropastim peugeotovu vilu i još hrgu pozvat da sredi struju  :icon_thumright:

mhr-team:
sklapaj tu kosačicu pa da okrenemo neku pečenicu na ražnju  ;D

Drnda:
jaooo, kad vidim sve te sminkerske plastike (citaj uredne) , muka mi je... od toliko prerada, mislim da u mene jedinog je sve ok napravljeno da radi kao tvornicko  ili bolje, a plastike su da se prepadnes na kilometar  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

mhr-team:

--- Citat: Drnda-1 - 11 Siječanj, 2011, 21:52:23 ---jaooo, kad vidim sve te sminkerske plastike (citaj uredne) , muka mi je... od toliko prerada, mislim da u mene jedinog je sve ok napravljeno da radi kao tvornicko  ili bolje, a plastike su da se prepadnes na kilometar  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

pa ja i lazo uopće nismo prerađivali plastike  ;D

Lazo:

--- Citat: Drnda-1 - 11 Siječanj, 2011, 21:52:23 ---jaooo, kad vidim sve te sminkerske plastike (citaj uredne) , muka mi je... od toliko prerada, mislim da u mene jedinog je sve ok napravljeno da radi kao tvornicko  ili bolje, a plastike su da se prepadnes na kilometar  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

brate jedina prerada je undertail  :laughing7: nisam ja anto stazic da imam nabuđenog puga  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju