Tehnički kutak > Garaža

ZVONKO a.k.a. Peugeot Hexagon 180

<< < (16/17) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: mhr-team - 09 Siječanj, 2012, 06:43:20 ---a zaboravio sam da si se ošoooo školovat u os... onda mi je sve jasno... dođeš kući na par dana i jednostavno nemaš volje za skuter  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Mozda je i curu nasao,kao jos netko??!!
Tko zna??
 :dontknow: :icon_scratch: :drunken_smilie:

Sta stedite cure kljuc u ruke i neka sarafaju,kako ja dodjem kod Kize a njegova cura u kanalu vari auspuh!!!
 :toothy10: :toothy10:

mhr-team:

--- Citat: B.E.R.O. - 09 Siječanj, 2012, 14:19:54 ---Mozda je i curu nasao,kao jos netko??!!
Tko zna??

Sta stedite cure kljuc u ruke i neka sarafaju,kako ja dodjem kod Kize a njegova cura u kanalu vari auspuh!!!

--- Kraj citata ---

bero priznaj da imaš curu... bila je kod mene u garaži  :jerk:

Lazo:

--- Citat: B.E.R.O. - 09 Siječanj, 2012, 14:19:54 ---Mozda je i curu nasao,kao jos netko??!!
Tko zna??

--- Kraj citata ---

hahaha... a dobro kizina cura više ne radi... sada se samo vozaju na r1 pred mrak pa naiđu malo u županju u mcdonalds  :toothy10:

a et vidiš anto zna sve... vidio sam i ja berinu curu  :icon_tongue:  ;D

kiza-iz-kvarta:
berislave aj još napiši da njeni starci nemaju para za nove roletne na njenoj sobi,koje od 91.stoje izbušene od gelera i kako jadna mora svaku večer stavljat deku preko prozora da nas kvartovski teenageri ne gledaju kako se trošimo  :laughing7:

lazo - naleti nekad,jednom se živi  :hello:

B.E.R.O.:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 10 Siječanj, 2012, 01:06:39 ---berislave aj još napiši da njeni starci nemaju para za nove roletne na njenoj sobi,koje od 91.stoje izbušene od gelera i kako jadna mora svaku večer stavljat deku preko prozora da nas kvartovski teenageri ne gledaju kako se trošimo  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Ja se sjecam kad si joj ti u sred kafica prstic svoj gurao!!!
Meni je stvarno bilo neugodno.
 :nono: :nono: :-[

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju