Tehnički kutak > Garaža
ZVONKO a.k.a. Peugeot Hexagon 180
bebesr180:
necini mi se bas naj naj nosac i jos bez ikakvog selena neznam kolega kako ce to sve ici....sorry na offu al de mi reci di ti je onaj selen sto je bio kod pakija da se dogovorimo za to treba mi hitno
runner_sp180:
dobro je vidim veliki napredak ali ipak ovdje oko nosaca ce bit posla kao sto su likovi ranije rekli masina ide previse na gore, negdje si vjerojatno nesta zdrmo ali sve je tu sad kemija pa to treba uskladit kako spada
neer:
nemojte kenjat o vibracijama ...ja sam imao 150 masinu na sf-u i taj serijski pezoov centralni selen odraduje posao jako dobro cak moze parirat s selenima s sr 50 .....nosac mozda ruznjikavo izgleda ali cvrsto je to ipak je hrgin dedonja majstor iz škvera:) al nebi skodio neki croatian muscle nosac ..sto se tice selena trea samo izmjedu nosaca i lezajeva na nosacima na masini stavit spacere ako njih nema skuter je savrsen za mućkat jogurt
typhoon nazor:
Ajme meni...kad san vidia kako masina stoji dosla mi je muka...a stari moj najpametnije ti je nabavi mali amortizer jer ono...pa sa onoga ces past u cosi prije nego sta budes triba,jer ce ti motor previse skakt i nece bit stabilan.moj fxr je spusten koliko moze bit nize-5 cm od kade sica mi je karburator,ali je zato poprilicno stabilan
NRG Power:
--- Citat: Lazo - 11 Travanj, 2010, 17:13:08 ---Novi Setup 14 post
aj da i ja predstavim moj skuter :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ljep sf
nemoj quotat slike!! MOD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju