Tehnički kutak > Garaža
ZVONKO a.k.a. Peugeot Hexagon 180
Lazo:
--- Citat: speed__100 - 16 Studeni, 2010, 20:50:04 ---Počelo je znaci sklapa se. :toothy9: Sto nisi izveo ovaj nosac onako ko ja bolje izgleda,ovak je previsoko dosla masina,trebo si ubacit malo jače ove dugacke sarafe,al sve u svemu super pa napreduje. :headbang:
--- Kraj citata ---
šarafi se rade kod tokara, ovi su samo za probu :icon_thumright: kad mi je neki lik htio prodat 2 šarafa za 200 kn :laughing6: ma sklopljen je on već mjesec dana ak ne i više :icon_thumright: a nosač je sad takav kakav je jbg :dontknow:
@Drnda sve je serijsko samo malo pojačano... trese samo na leru :icon_thumright:
speed__100:
--- Citat: Lazo - 16 Studeni, 2010, 23:12:11 ---
šarafi se rade kod tokara, ovi su samo za probu :icon_thumright: kad mi je neki lik htio prodat 2 šarafa za 200 kn :laughing6: ma sklopljen je on već mjesec dana ak ne i više :icon_thumright: a nosač je sad takav kakav je jbg :dontknow:
@Drnda sve je serijsko samo malo pojačano... trese samo na leru :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Daj mi reci jesil svijetla uspio spojit i to?Kako si izveo za hladnjak ak mos upucaj jos slika oko tog..
CoK:
kritika na nosac odmah, jes da je pojacano, nece to nigdje ali to je tvrdo bez obzira sto on ne trese nema sto ublazivat udarce pa bi mogao i blok dat svoje...
nadam se da je piksa izmedu ruku bloka, jer se inace spanaju iste prilikom zatezanja nosaca
sretno sa projektom
gokiSP:
Ne trese jer mašina stoji tako kako stoji :toothy11:
steeef:
mašina je malo prviše okomito...il je predug amort il previsoko nosač :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju