Tehnički kutak > Garaža

ZVONKO a.k.a. Peugeot Hexagon 180

<< < (12/17) > >>

Lazo:

--- Citat: speed__100 - 16 Studeni, 2010, 20:50:04 ---Počelo je znaci sklapa se. :toothy9: Sto nisi izveo ovaj nosac onako ko ja bolje izgleda,ovak je previsoko dosla masina,trebo si ubacit malo jače ove dugacke sarafe,al sve u svemu super pa napreduje. :headbang:

--- Kraj citata ---

šarafi se rade kod tokara, ovi su samo za probu  :icon_thumright:  kad mi je neki lik htio prodat 2 šarafa za 200 kn  :laughing6:   ma sklopljen je on već mjesec dana ak ne i više  :icon_thumright:  a nosač je sad takav kakav je jbg  :dontknow:

@Drnda   sve je serijsko samo malo pojačano... trese samo na leru  :icon_thumright:

speed__100:

--- Citat: Lazo - 16 Studeni, 2010, 23:12:11 ---
šarafi se rade kod tokara, ovi su samo za probu  :icon_thumright:  kad mi je neki lik htio prodat 2 šarafa za 200 kn  :laughing6:   ma sklopljen je on već mjesec dana ak ne i više  :icon_thumright:  a nosač je sad takav kakav je jbg  :dontknow:

@Drnda   sve je serijsko samo malo pojačano... trese samo na leru  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Daj mi reci jesil svijetla uspio spojit i to?Kako si izveo za hladnjak ak mos upucaj jos slika oko tog..

CoK:
kritika na nosac odmah, jes da je pojacano, nece to nigdje ali to je tvrdo bez obzira sto on ne trese nema sto ublazivat udarce pa bi mogao i blok dat svoje...

nadam se da je piksa izmedu ruku bloka, jer se inace spanaju iste prilikom zatezanja nosaca

sretno sa projektom

gokiSP:
Ne trese jer mašina stoji tako kako stoji  :toothy11:

steeef:
mašina je malo prviše okomito...il je predug amort il previsoko nosač  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju