Derbi je šta je je odličan ja san ga vozio i preporučio bi ga svakome ali i Aprilia je odlična i morate računati na onu otvorenu verziju koja ima 35 KS.Za Derbi vam je možda problem servisa i tih djelova ali nećete imati baš tolikih problema.
Još bi vam nešto predložio,nemojte zaboravit CAGIVU MITO 125.Po meni je taj motor lipši od oba ova.Cagiva izgleda ko Ducati a ide vrhunski.Po meni Honda ne spada u ovu konkurenciju jer mi Honda ne izgleda baš kao neki trkaći motor,previsok je od poda.Mislim da je Honda NSR 125 pogledajte na internetu neda mi se sad tražit.
Znali itko kako se ovaj <Milja_5> preziva
opet ponavljam,nemojte pricat o nece o cem nemate pojma!rs ima 28.5 ks!
neko je reko da moras uzet rs 15 ks da bi ga mogla vozit...15 ks moras posebno narucivat da ti se slozi u italiji u tvornici jer ih seriski NE prodaju!slobodno uzmes 28.5 ks,za konje te niko nis ne pita(znam iz iskustva jer ga i ja imam)
sto se tice gpr-a, to smece zaboravi,ima mi ga frend i vozi ga totalno laicki jer nema pojma kaj je cilindar,da ga ja malo provozam motor bi se raspo u sastvne dijelove!
mito je ok ali ako imas jebacki dubok djep!istina najbrzi je u klasi al su djelovi u rangu suhog zlata a kako je do njih tesko doc necu ni pricat
honda cbr je zadnje g#vn% od motora koje vise nalikuje biciklu i ima gumu iste sirine kao i tomos automatik.to je cetverotakt i jos jedan razlog zakaj ga zalit benzinom i zapalit, motor jedva navuce 120 kmh, a i da dodje do te brzine trebala bi mu neka ravna pustinja!nsr ok zgleda al isto sranje s masinom